You can strike me down and fence me

Slagsmål med 30plussare med barnvagnar, klimakterietanter och senila gubbar imorgon då! Yes, I just love mellandagsreashopping!
Jag vet iallafall vart jag ska så planen är fixad, det lär ju underlätta en del iallafall.
Eheh.
Jag orkar verkligen inte, jag vill bara få kunna gå lugnt och fridfullt och köpa fina kläder utan att behöver trängas som en packad sill ><
Be en bön för mig ikväll tack?


We're fakes. And we all know it.

49935-320

If there is one thing worse than being an ugly duckling in a house of swans, it's having the swans pretend there's no difference.


Why do we all tell ugly people that it's okey to look ugly? Why do we tell them that "nono, you're looking fine"?
Why the hell are we doing that? We know that this wicked society hates them so why help the bullies?

Some people are ugly. It's just how it is. But they are ugly because we don't have the strength to help them 'cause we just ignore them when they ask for our opinion.


Some people, like me, admit how it all works. Ugly people are people we don't want around us, no matter about your "I'm open-minded and I have no prejudices". Fuck you, the psych works in a way that we can't change even if we want to.

And some people, maybe you my dear, hates us for admiting it all.


Encurage them, help them, talk them though their problems instead of negligating them. You might think that it doesn't matter how your friend look but deep inside you know that everyone else around you look down on her/him, so why on earth are you exposing her/him for that? Do you love and care about her/him so little that you think that it's okay for people to look down on her/him? Do you love her/him so little that you don't have the energy to help her/him?
You can't be correct all the time, even i f you want to 'cause we all know that even how perfect you and you stands look on the outside, you are a bloody fake on the inside.


Every single person is beautiful, but not all of us know how to show it.


Lost, but not found. Never ever found. I don't wanna be found. I just wanna be lost in the land of happiness.

image319

Alltså.
Ibland ska man bara ignorera mig.

Som Emma borde gjort på bilden här ovan där jag lider av sockerkick och alla kickar man nu kan lida av samtidigt som jag är alldeles för trött för mitt eget bästa.
Vet ni vad man gör när man är så här i gasen? Jo, då går man ut och festar och terroriserar sin omgivning med sin totala lack of hämningar och sin outsinliga glädje.

Loved by some, hated by so many more.

I never wanna be like common people, but I do adore 'em


Fullständig kärlek.
Pulp kör Common People på Glastonbury.
Jag är lycklig, fullkomligt lycklig.


Och Jarvis ser ut som en blandning av Fredrik Wikingsson och en hög Patrick Wolf.
Hihi.

They call us the modernistas

Den 23 December aka Dagen före julafton aka Dan före dopparedagen aka Den mest onödiga dagen på året.

Idag är nästan alla lediga och sitter hemma i sina små stugor och lagar mat och står i. Hela dagen är bara en enda stor förberedning inför imorgon. Dagen själv har ingen själ, nej, den är en undersåte åt stora, mäktiga 24.
Han gör allt för att fixa åt 24.
Helt blint jobbr han på för att 24 skall bli perfekt medans han sakta, sakta drömmer om att en dag få bli en egen dag, en egen dag med egna saker där han får vara idag, vara stjärnan på catwalken.
Utan att en sekund bry sig om hur 24 skall klara sig...

Sluta förbereda och låt saker komma som det kommer, det kan ju inte bli värre än att mormor får vänta en kvart på rödkålsstuvningen...

The clockwork is down for repair

Här vart det livat. Not?


49935-262

It's not my fault that I'm lying in bed all day like I'm dead

image318
Såhär känner jag mig just nu.
Jag är ensam, förlorad och vill bara gå och dö nånstans i min ensamhet.
Allt mitt arbete den senaste månaden, vilket är väldigt, väldigt mycket är all gone.
Och inte nog med det, i och med att arbetena försvann så försvann all min ork, all min inspiration och all min arbetslust överhuvudtaget. Allt hopp om människan försvann när jag dödades inombords.
Tack för den.
Kan man åtala folk för att ha dödat en själ?

Heinrich Himmler threw a window at Hermann Göring using the Kristallnatten Application.

Ni som läser Henrik Shyfferts blogg minns nog det gamla inlägget där han driver med Facebook och om hur det skulle sett ut för 70 år sedan.
Några mer eller mindre galna människor drog skämtet ännu längre och ja, nazihumor är tyvärr allför ofta helt sjukt rolig. Rolig i den bemärkelsen att man försöker dölja det hemska i att förnedra de som gjorde det hela.
Och i detta fall även förnedra sig själv och sina vänner.
Gå bara in här och läs och skratta tills du inte orkar sitta upp längre.

Rebelliska och annorlunda

Självmord påväg.
Sluta läsa om du inte klarar det här. Sluta läsa om du är de där jag antagligen kommer skriva om. Det här är ju skrivet på en PC så du orkar väl inte läsa mina ord.

Ni vet den där datorn Mac och hans fiende PC?
PC  är stor och stark och det som finns till för folket, PC lite tjock och girig dessutom, han vill att alla skall vara hos honom och dissa Mac totalt. Men PC tillhandahåller riktigt bra varor som fungerar utmärkt så folket har lite överseende med hans girighet.
Förutom Mac och hans anhängare då.
Även Mac fixar fram bra varor, dock är de likt den gamla stasiverksamheten stenhårt anknutna till Mac och bara Mac. Inget annat.
Mac är en tunn kille med stora glasögon, han har cardigan och Cheap Monday-jeans och tycker att den senaste franska akten är det bästa som nånsin skapats.
Han är lite mer kulturell och fancy, han letar upp sitt folk genom att anknyta till deras unikhet och berätta för dem att de kan göra kärlek tillsammans.
PC-folket är som folk är mest medans Mac-folket är de som tror att de är bättre än alla andra.
Visst, många snubbar och brudar inom Macens upptagningsomfång är bättre än alla de andra, de är ofta framgångsrika och välutbildade. Men inte alla. Men för guds skull, de är ju unika. Alltid unika.
Unika.

Men ändå är de på stenåldernsnivå.
Riktiga jävla töntar som måste hävda att de som använder PC är dumma i huvudet och "om du nånsin provar en Mac så kommer du aldrig gå tillbaka till PC".

Kortslutning

Vet ni vad? Om man väcker Sandra halv 6, tvingar upp henne till skolan, undanhåller henne frukost för att det är måndag, låter henne göra 4 prov, varav ett utav proven är ett major one om medeltiden, ger henne dålig mat till lunch så hon proppar i sig ett paket dextrosol på 5 minuter och sedan tvingar henne att dansa juldanser till tomteverkstadens musik (kalle anka you know) så KAN det bara sluta på ett sätt.
Det sättet där hon hoppar runt som leksakerna i den riktiga marchen.
På exakt samma sätt.
We got the doggy, we got the släpande larv, we got the soldiers, yeah, we got them all.

In i minnernas träsk

Nu är det dags för den första summeringen av 2007. Den första minnesvältringen för i år. Den första hello-i'm-living-in-the-past för i år.  Som vanligt när man går igenom vad som egentligen faktiskt har hänt under året slås man av hur mycket man har gjort, även om det känns som lite så vet man att sheet, det var sjukt mycket som skedde 2007. Nästan lite för mycket?
Så här är en liten lista över några saker som skedde 2007: (lista á la månad för månad kommer sen)

Årtes svenska nykomling: Salem Al Fakir är inte min favorit men herregud, kan någon ens undgå hans charm?

Årets bästa svenska konsert: The Hives, oh my dear darlings, Pelle ÄR gud.

Årets bästa utländska konsert: "Helt jävla otvivelaktigt Iggy Pop" tänkte jag skriva. Men så kom jag på att fan! Jag såg ju Rolling Stones i år! Dött lopp kanske? Nja, läktaren på Ullevi slår ine längst fram i mitten med Iggy.
Sen såg jag ju Ragina Spektor och det var ju bland det vackraste jag sett och hört.
Och Erykah Badu. Herregud, what a year.

Årets scenklädsel: Jag väljer lätt det The Ark hade på sig på Fotbollsgalan i november. Ryskt, latex och svart. Oh yes.

Årets besvikelse: Alldeles nyss när min kära hårddsik blev snodd och i princip allt viktigt och roligt arbete från i år försvunnit (det mesta roliga och viktiga togs i slutet av året vilket innebar att jag ej hade gjort en back-up ännu)

Årets livebilder:
image310
Thomas DiLeva

Årets blogg: Citronmuffin

Årets nya hemsidebesatthet: Facebook

Årets TVprogram: Heroes

Årets tidning: Q 4 Music

Årets klubb: Neostalgia och 90's, båda på Deep.

Nostalgi när den är som bäst

Det finns och kommer aldrig att finnas en bättre tecknad seire än Ducktales. Never.
Kalle Anka är bäst och Ducktales är magi.
Här nedan bekämpar Fenton Spadrig den elaka datorn Dell...


Jag funderar seriöst på att köpa Ducktalesboxar. Alternativt önska mig det i födelsedagspresent.

Det mesta av vår export går till utlandet...

49935-30949935-308

Köpte in den blåa toppen  från Shanghai häromveckan och nu kom den på posten, vad jag missade var att det inte var plastläderaktigt på det svarta som jag från början trodde utan lots of svarta paljetter.
Inte som att jag grinade över det, det blev ju bara finare än vad jag trodde från början.
Vad tycker ni, är toppen snygg eller ej? Ha i åtanke att det där är en japan och jag är av sydeuropéisk karaktär.
Vilket innebär att ärmarna är en aning kortare på mig plus att den sitter en liten aning högre upp (på bilderna är den iochförsig uppvikt en bit vilket ni kan se på skuggorna i bild två.)

Love for music and music for love

Jag gjorde världens fetaste misstag häromdagen, jag köpte mig nämligen nya Q 4 Music och det är allt lika förbannat iriiterande med reklamen för Glastonbury.
Jag menar, har man inte sett Pyramidscenen så har man inte upplevt musik. Det är bara så. Det är du och 150.000 till på en leråker på den engelska landsbygden med den bästa musiken vår värld nånsin kreerat.
Under alla år har Glastonbury varit de storas festival. De stora och de välgörande ändamålen.
Fast det går jag inte in närmare på, if you don't know about it...you just don't.

Finns det någon nuthead därute som vill följa med mig till Glastonbury Festival i slutet av Juni nästa år?
Jag vill så mycket att det gör ont.
Och då har jag inte ens fått reda på vilka som spelar än.

Inner beauty is a joke, kill your hunger with a smoke

Jag läste alldeles nyss ett inlägg utav Isabelle Ståhl om "Sexig svält" där hon tar upp faktumet att det för killar är ett måste medans det för kvinnor är ett obskyrt never-do att äta mycket när man går ut och äter.
Och visst är det inte precis som hon säger?
Alla ni tjejer därute, när ni går på McDonalds eller Burger King väljer ni inte självklart det lilla mealet som är i size med Happy/Kids Meal?
Visst gör ni det?
Och visst ser ni ner på mig när jag glatt beställer en Big Mac & Company eller ett stort Angus Meal? Då tycker ni "oj, vad mycket du äter" och ni viskar om hur fel jag gör, speciellt om vi är ute och äter med killar.
Ja, herregud, killar får ju inte veta att vi tjejer äter. För något sånt gör vi ju verkligen inte!
Men vet ni vad jag vet? Jo, att när ni sitter där hemma så avundas ni mig och mina fellow sisters, ni vill också ha den där Big Macen ibland men ni vågar inte, ni tror att ni blir feta små grisar om ni tar en tugga för mycket ibland.
Men do you know what? Ni blir inte det.
Och om ni blev några kilo tyngre men så mycket gladare, vad spelar det då för roll?


(En rolig anmärkning är att när man är ute på snabbmatställen så ser man de här tjejerna väldigt ofta sitta med en dricka och en mellan pommes. De tycker att de är duktiga som inte äter mycket. Men vadfan, ni är ju mer än dumma, ni väljer det absolut fetaste och värsta man kan äta utav allt McD eller BK serverar. Ta hellre en rejäl hamburgae och bli mätta.
Mättnad, det är en feeling ni borde testa nån gång.)

Oinformerad och trött

Det är alltid lika roligt när man försover sig så att man har 10 minuter kvar tills bussen går och man skyndar sig som in i helvete för att hinna med och sen när man väl kommer till skolan så upptäcker man att man egentligen inte hade lektion utan kunde legat hemma och sova. Alltid lika roligt.
Dessutom visade det sig att de ställt in frukosten så jag var inte glad där heller, magen gjorde så sjukt ont tills ICA äntligen öppnade.

Idag har jag satt upp lappar i hela skolan ang. min hårddisk. Om den inte är tillbaka nästa vecka så satsar jag på att sätta upp lappar i stil med "Om du inte lämnar tillbaka den nu så kommer jag haunt you down and kill you".
Det kan nog bli rätt effektivt.

Buy me a chocolate candy cane and I will love you forever

Förresten!
Ni minns det där inlägget jag skrev om en hemsida som providade popupreklamserbjudanden? Fann ännu en sida, Gratiskungen kallar de sig. Det är nästan samma upplägg med en samling utav den där skiten som vi inte vill ha i vanliga fall men som faktist är rätt förmånliga om man tittar närmare på dem, dessutom har de en massa länkar till vanliga hemsidor som har olika slags erbjudanden. En annan ny sak med denna sida är att de även har listor över olika tävlingar och saker som är helt gratis, såsom gratis varuprov på te vilket jag beställde direkt. Dock är sidan en aning rörig men jag gillar billigt och billigt gillar mig.
Här är länken till allt gratis stuff.

Sleepyhead

49935-307

Och jag är såhär pigg just nu!
Historian flyger genom min hjärna men dissas p.g.a utav viktigare tankar på mitt art nouveau/jugendföredrag jag skall hålla på onsdag. Det är så mycket roligare och så mycket viktigare (yeah, jag kan ju låtsas iallafall).

Blev riktigt förbannad förut dessutom, ett, jag insåg att allt mitt senaste arbete till
fotografinspireringsuppgiften är all gone (inlämning på fredag! YES! Fast Anders lider med mig så jag slipper lämna in samtidigt som alla andra.) och två, jag som är helt jäkla analinvalid på att måla hade skapat en riktigt vacker bild till mitt föredrag, lite exempel på hur jugend används som inspiration i dagens reklam och media och blablabla och nu är ju detta helt borta.
Och fet chans att jag ever kommer kunna måla något ens i närheten av den igen.

Äckliga små kryp

image306
Jävla idioter.
Det är allt jag kan säga.
Fy fan för er.
Jag glömde min 80 GB:s hårddisk ikopplad förra fredagen och sen dog jag lite halvt och nu när jag är tillbaka så har inte en jävel sett den (vilket innebär att den försvann redan i fredags/måndags för den syntes VÄL).
VILKET INNEBÄR ATT NÅN IDIOT SNOTT MIN HÅRDDISK!
Jag skiter fullständigt i hårddisken, den är det bara att ta, fine.
Men allt mitt arbete.
Alla mina bilder.
Alla mina spel.
Alla mina 3D-gubbar.
Alla, alla, alla mina fotosessioner som nu är helt bortkastade.


Please don't fuck me

Är i Göteborg igen, känns lite tetigt men det är väl ändå helt okey. Känner mig helt slut dock.
Helgen och veckan har varit riktigt bra, har hittat en massa julklappar och annan skit.

I helgen var jag och Emma på Neon på Deep, Neon's stil är en massa 80's. Bara 80's. I teorin är detta en underbar klubb med fantastisk musik. När man ser deras flyers så blir man lika glad, bara bra musik.
Men så kommer man dit, alltså jag vet verkligen inte vad de håller på med, musiken är så opepp att tillochmed KB's nattklubb känns roligare.
Men med mycket dans och ignorans så fungerade det ändå rätt väl, dock har jag börjat undra vad det är för fel på killar, ofta så brukar det vara trevligt med killar som gillar mycket men ffs, det är bara irriterande.
Som jag sa till Emma mitt i min fyllehemgång; Jag vill bara få gå ut och dansa och ha så jävla roligt som det bara går med roligt folk, jag vill kunna möta nya människor och lära känna dem. Men varenda kille man möter har ju för fan intentionen att den brud man snackar med skall man ha med hem och ha sex med. Inget annat. Varför kan folk inte bara ha roligt tillsammans? Visst, sex är väl också något roligt man gör tillsammans men att dansa hela natten med underbara människor ger en sån mycket större känsla än sex nånsin kan ge.

Jag tror att jag måste ha nån slags skylt hädanefter när jag går ut "Jag vill lära känna dig, inte ha sex med dig."

Nej

Trött.
Trött.
Trögt. Trött.

You didn't say you loved her

image305

Jag och Emma skulle och ska ut på krogen ikväll men just nu känns det som "yeah, fet chans" för jag är så trött att jag hellre lägger mig i sängen och mölar i mig godis.
Idag har vart en bra dag, dock har det regnat en massa så det var lite tradigt att vara ute på stan.
Dock fann jag ett orange/gul/vitt förkläde i härlig 60-talsstil för bara en tia nere på Öppna Hjärtat (second hand-butik på Friisgatan) så nu är det bara att leta reda på en puffig blekgul klänning yesyes.
Hittade också en gammal, gammal make-up-bok som var så fin att jag kände mig helt tvungen att köpa den, vackra bilder och fina beskrivningar. Det kommer med största sannolikhet sluta med att jag klipper ur bilderna till något collage eller shit.
Nu ska jag gå och käka lite mat och se om jag kan sparka oss tillräckligt i arslet för att orka gå ut.

Tragic people

Det roligaste med hela fanficshistorien är det faktum att upphovsmannen till texterna nedan har sett och uppmärksammat folks avsky för det hela, men ändå tänker fortsätta, hon ska bara byta namn först...

Julklappar 'n' shit

Mina hjärnceller går inte på högvarv för tillfället no, no. Jag har rätt precis vaknat och jag har hunnit tagit mig en dusch. Snart skall jag ut på stan och försöka finna lite mer julklappar.
Jag är så glad, ni vet i vanliga fall så är man ju alltid apseg och står där den 22 December med halva listan kvar att köpa och man blir tvungen att ge sig ut bland alla andra som är lika tröga men inte i år! I år kommer jag med all säkerhet vara helt klar på onsdag då jag och syster skall köpa sista presenten till farmor.
Tjoho!

Svar till kommentarerna i nedanstående inlägg

Det här med påhittade historier har gått precis som jag tänkte att det skulle bli när det blev legalt att hitta på saker om dem på deras egna forum. Då blev det helt plötsligt vanligt, okey och lätt att göra eftersom alla uppmuntrar varandra.
Människor som avgudar andra människor skall inte skriva historier om dem, det triggar deras inre förhoppningar om att någon dag få vara "the one".
Man börjar med att se vad alla andra skriver om, oskyldiga små vardagshistorier.
Man börjar tänka på att man själv också kanske skulle börja skriva och få skapa sin egen fantasivärld.
Man skriver om det som alla andra har skrivit om, helt vanliga saker. Men så där nån dag så går det över gränsen, man börjar leka med förhållanden mellan människor, man börjar sätta in sig själv i historierna, man blir grovare och grovare. Eftersom alla följer samma mönster i samma takt så uppmuntrar man varandra ang. de privatare delarna och allt är helt okey.
Men det sitts inte hemma och skrivs i ensamhet, det är inte för vänner man visar upp historierna, nej, man tycker att det är helt okey att lägga ut det hela på internet, där alla kan se och alla kan komma åt.
Inklusive de berörda människorna. Föreställ sig själv att du fann hundratals historier om dig själv, både i vardagen och i sängen, skulle inte du också bli helt jävla mörkrädd?
Fanfics är till för påhittade och ej känslosamma figurer, såsom Harry Potter eller Star Wars.
Inte livs levande människor som finns mitt ibland er.

A fool ain't the same as a fucking asshole

Okej, nu har det seriöst gått för långt, när 13-åriga barn, barn, sitter hemma vid sina datorer och skriver ihop historier som detta;

"Bögig Porrvarning!


Dom öppnade dörren till Olas hus.
- Väkommen in, sa han.
Johnny tittade sig runt. Allt såg ut som ett helt vanligt hus. Ola hade dock inte julpyntat så mycket. Det satt iallafall ett ljus på bordet.
- Kan vi inte? började Johnny.
- Mot sängen! beodrade Ola honom.
Johnny skrattade och gick mot sovrummet.

- Åh...
Johnny hängde över Ola. Ola försökte få fram Johnnys sperma. Han tryckte hårt.
- Snart...mumlade han.
Johnny flåsade. Han log och tittade in i väggen. Ola tryckte allt hårdare. Johnny blev allt mer upphetsad.
- Nu kommer det.
Sperma sprutade ut på Olas bringa och lite flög upp i munnen. Ola flög upp.
- Fy fan! Det där var äckligt!
Johnny som hade ramlat omkull i sängen när Ola flög upp så häftigt hade börjat skratta.
- Är inte mina barn goda?
Ola sträckte ut tungan. Johnny satte fingret i sperman från Olas bringa och ritade ett hjärta på hans kind. Ola tog tag i honom och kysste honom.
- Jag har saknat dig, teddybjörn, sa han.
- Jag har saknat dig, tiger, sa Johnny.
- Tiger, upprepade Ola. En svensktiger...
- Nej, en sexig tiger!
- Aha! Det var så du tänkte.
- Men nu min kära sexiga tiger, nu kommer teddybjörnen och tar dig! sa Johnny och kastade sig på Ola."


(OBS, litet utdrag ur en lång story)

Eller;

image105


Har ni ingen som helst respekt för Ola?
Jag finner inte ord för hur jag skall beskriva vad jag tycker så jag säger det bara rakt ut; Ni som skriver såna här saker måste vara helt dumma i huvudet.
Om Ola fick se hur ni höll på skulle han bli så besviken och antaligen aldrig mer ställa sig på en scen, och det förstår jag.


Ont i tanden

Jag är i Malmö just nu och jag och Emma har precis gått och köpt mer tjockismaterial, goooodis. Förut idag läste vi gamla inlägg från precis one year ago och fan, vi var så mycket roligare då att det nästan är löjligt.
Jag gissar på GameCity-effekten. Lite som knark. Knark ja.
Nu fryser jag så det blir bilddagboken.

Gifts

Nu är det dags för en liten önskelista då. Om det nu finns någon därute som är tillräckligt sinnesförvirrad för att köpa julklappar till mig ;) (Gör den mest för att Emma tjatar på mig)

*Smycken i alla dess former men glitter och fjädrar är kärlek
*Böcker, intressanta och allmänbildande
*En kamera, typ EOS 400d
*Kläder, klänningar of course. Glitter and fashion.
*Ett vettigt svart nagellack
*Morfarsglasögon med fönsterglas
*Presentkort på Rut m. fl. eller Zara
*Nya solglasögon
*Fotoalbum till mina tusentals bilder från barndomen
*Fyll-i-boken "Bibeln"
*Folk som kan skriva i "Bibeln"
*Mer fantasi som gör att jag kan komma på sånna här listor

RSS 2.0