Sickness has finally flown away

Då sitter man här vid le dator igen.
Har vart sjuk som attan nu i veckan så jag har vart sänliggande och haft så übertråkigt som man kan ha.
Imorgon skall jag in till skolan och hämta en teckning jag jobbar på och sedan skall jag in till stan och byta en kjol som jag fick idag.
"Hjälp" är det enda rätta ordet för den kjolen.

Lillsyrran har förresten lärt sig att sy kläder. Riktigt bra tillochmed.
Jag skall låtsas att jag är glad å hennes vägnar men jag är verkligen inte det. Jag är avundsjuk som en liten treåring. Jag vill också! Jag försöker och försöker men har aldrig, jag upprepar aldrig tålamodet att följa ett mönster. Det blir mest "klippa ur nån bit och sy ihop och hoppas på det bästa". Ibland går det men oftast så blir det mest skrattretande.
Jag vill verkligen kunna sy!
Fast jag får nog hålla mig till min kamera, det är det enda jag verkar vara skapt för.
Sömnad och foto är lite av två motpoler om man tänker väldigt stört -as I do- för sömnad handlar om planering och varsamhet, allt måste få ta sin tid.
Medans foto handlar om ingivelse och stundens mått.
Du måste ha alla delar för att det skall fungera när du syr men när du skapar ett foto så kan man tänja på gränserna och skapa utifrån vad man har tillhands för tillfället.
Mycket enklare och mycket roligare.

Lend me your ears and I'll sing you a song

49935-125
Jag är inte störd. Jag bara låtsas.

Saknad

Idag har vart en sån där dag då man saknar folk sjukt mycket.
Jag har bara tänkt på en massa saker vi gjort och hållt på med och så har jag saknat allt.
Det blir ju inte bättre av att jag inte kan träffa alla jag saknar på 2-3 veckor heller.
Jag vet banne mig inte hur jag skall göra.
Jag vill bara att allt ska bli som förut på något sjukt skruvat vis.
I missy all of you...

Jag kommer dö en långsam död

Okey, jag börjar smått bli lite tokig, jag måste verkligen ha en ny kamera. Jag verkligen måste, måste, måste. Det handlar inte om "vill ha" utan det är ett behov större än gud vette vad.
Hur skall jag klara av sommaren?
Det funkar ffs inte utan kamera!
Helst så känns en D200 rätt trivsam egentligen. 
http://www.pixmania.com/se/se/484939/art/nikon/d200-af-s-dx-18-70-pix-fo.html?itag=5891 erbjuder en rätt bra deal, du får;
Nikon D200
AF-S DX 18-70
Pix Fodral för systemkamera 15 x 11 x 14,5 cm
Minneskort CompactFlash 100x 4Gb
Kompatibelt batteri EN-EL3E

för 17.259kr, ingen drömsumma direkt MEN man kan köra på avbetalning med 500kr/månad.
Jag förstod mig inte på reglerna särskilt väl men iallafall.

I övrigt kostar en D200 + AF-S DX 18-70 runt 15.000-16.000kr.
Jag vet inte vad jag ska göra. Jag behöver men pengar är inte i närheten direkt.
Jag börjar tveka på Londonresan och be mamma&pappa om pengarna istället.

Sassa är klarsynt men vägrar förstå

Du glömmer gärna vad du ser
Du hindrar lyckan att tränga igenom
Tränga igenom alla motgångar och problem
Det finns inget problem
Möjligheterna är oändliga
Allt kan lösas
Vill du ens vara lycklig?

Min senaste hobby är "skriv utan att tänka". Jag får en hang-up på ett speciellt ord och tänker frenetiskt på detta ord en minut och sedan skriver jag bara utan att sudda, utan att tänka om saker är logiska eller inte.
I själva verket får man fram många saker som man menar/tycker/tänker på fast egentligen inte orkar bry sig om/märker av att man tycker.
Eftersom man inte tänker utan bara skriver vad som dyker upp så blir det också ofta så att sakerna inte har med att göra vad man i vanliga fall brukar skriva eller konversera om.
Som ovanstående snutt, jag tänkte på "glömma" men ändå tar texten en annan väg, min hjärna riktar sig mot ett annat håll dit den egentligen är.
Jag vet att det låter totalt knäppt och konstigt men man får fram många bra saker, men inte alltid så välskrivna dock.

Pengar, pengar, pengar, ångest

Jag tycker att jag har lite pengar. Det tycker mamma med.
Idag var vi inne i stan och mamma tänkte köpa mig ett par skor om jag fann något jag ville ha + att vi skulle leta efter en frisör eftersom jag hade planerat att klippa mig i helgen.
Först så kommer hon och köper mig en söt liten grön klänning och den vackraste lilla Twiggyjacka jag nånsin sett!
Efter det så visade det sig vara 100 meters kö till bankomaten så jag frågade om jag kunde låna pengar till klippning så skulle hon få det tillbaka när jag hämtat ut pengar här i Gråbo istället men hon betalade hela klippningen. Sen gick vi till Åhléns och hon ville köpa mig en sminkgrej jag letat efter rätt mycket det senaste men haft för lite pengar att köpa. Sen ville hon att vi skulle gå och köpa ett par skor, också.
Då sa jag nej och sa att det var alldeles för mycket och att jag inte kunde ta emot mer, det betalar ju ffs min Londonresa om 3 veckor också. Och jag har inga pengar i London men ändå är det tänkt att vi skall runt i varenda vintageaffär i hela stan och handla.
Så nu har jag lite ångest över det hela och känner mig hemsk.

Hur skall man då beskriva min nya frissa? Jadu, precis som senast jag klippte mig i princip. Uppklippt och slutar vid skulderbladens början/mitt och luggen är en bra bit kortare än resten utav håret.
Pictures will show up here sooner or later.


När Gud skapade ungdomen så glömde han bort vissa saker

Jag har idag läst det absolut dummaste och mest komiska uttalandet från en Sverigedemokrat någonsin;

"Jag är dum i huvudet i Kommunisternas ögon, och det känns ganska bra, då vet jag iallafall att jag kommit någonstans."
Om man gillar något bara för att vända ryggen åt alla andra så är man ju bara destruktiv och intelligensbefriad.

Idag består Sverigedemokraterna mest utav unga -förutom i deler i södra Sverige, såsom Skåne- och jag funderar på varför det är såhär.

Vad är det med Sd:s politik som får unga att lockas till dem? Justfan, de har ju knappt någon politik förutom att Sverige måste fortsätta hållas svenskt.
Varför väljer man i sin arga ungdom att sympatisera med Sd egentligen?
Är det det faktum att man undermedvetet inte känner sig hemma nånannanstans än där man måste försvara sig? Där man måste slå och vifta för att göra sig hörd. Där det alltid finns en speciell syndabock som är roten till allt ont?
Skall jag vara ärlig så utav de Sverigedemokrater jag känner så är inte en enda utav dem särskilt högutbildad eller problemfri. De har oftast haft en hård och bråkig skolbakgrund och gör allt för att allt skall fortsätta som vanligt. Ansvar är inget som står på deras agenda.
I skolvärlden var det lärarna som fick bli bilden för de intelligenta och viktiga människorna, det är också de som gjorde mos utav våra små Sverigedemokrater, de som -enligt eleverna- gjorde allt för att förpesta tillvaron och visa att det är dem som har makten.
Sen när dessa små Sverigedemokrater har växt upp -iallafall fysiskt- så står hela världen öppen, verkligheten slår till och de blir osäkra, vad ska man göra nu?
Jo då finner man nya syndabockar att beklaga sig över, tro nu inte att det är invandrarna som är syndabockarna, nejnej, invandrarna får bara vara bilden för hur fel Sverige är, det är vänstern som är verklighetens "lärare" enligt den gemene Sverigedemokraten. Vänstern är enligt Sverigedemokraten allt det som var emot dem som barn, bara det att nu är de i vuxenvärlden.

Finns det någon Sverigedemokrat därute som kan förklara för mig vad som är så bra med er politik? Vad är det som ni så helhjärtat vurmar för? Vad i ert partiprogram är vettigt?
Jag kan finna en enda sak och det är att folk som bor i Sverige skall kunna någon svenska. Kunna komminucera. Sen var det slut för min del.
Fast det är självklart vi som skall stå med öppna armar och erbjuda kursen.


"Sverige är ett stängt och odemokratiskt land" enligt Jimmie Åkesson.
För att det skall bli fritt och bra så slänger vi ut invandrarna och ser till att vara benhårda på reglerna.
YES, vilken smart lösning! Fan vad jag älskar den logiken.

(Sen vill jag bara påpeka, kom fan inte och skyll på "kommunisterna", det är inte de ni menar överhuvudtaget utan det är ett gäng ungdomar med exakt samma problem men som valt en annan väg. De är inte intresserade utav politik, de vill bara förgöra allt vad höger heter. Alternativt få slåss så mycket som möjligt.)


Hemlagat är godast

Jag sitter och äter nygräddad rabarberpaj. Mumsi mumsi.
Jag älskar mitt hus, bara att gå tio meter från altanen och knipsa åt sig ett par rabarberstänger och gå in och baka. Just nu längtar jag till morfar så jag kan plocka blåbär inför hösten.
Det är helt sjukt hur mycket vi brukar få med oss, räkna med minst 20 liter.
Dock äter jag upp lite väl mycket på vägen.
Mums för hemlagad paj!

Var inte rädd

49935-190

"Nätverkskabeln är som halspulsådern. Klipper man av den så dör man"

Today has contained a lot of photoshop and sleeping.
Nothing less, nothing further.
Men det är skönt med sådana där dagar då man inte gör ett skit.

Drömde en skum dröm om att jag blev jagad i ett sådant där stort gammalt sydstatshus utav en man i svart hår och stora solglasögon, han hade även en assistent som hjälpte honom. Assistenten var dock lite mer...."lättlurad" så att säga och jag lurade in honom i en garderob, dock var jag själv inne i garderoben också ;)
2x1 meter kan den väl ha vart och där hade vi mycket kul. Mycket kul. Sen låtsades vi att jag fångat honom och bundit fast honom så fick jag fly från huset.
Twisten på slutet är att assistenten var André Wickström.

Viva el Göteborg!

Jag har helt plötsligt fått för mig att släppa på repen som binder mig musikaliskt och helt enkelt gå från andra hållet denna gång. Nu är det inte jag som inspirerar folk att tycka om viss musik utan nu gick jag själv in i en tidning och fann något intressant. (New experience tho.)
The Tough Alliance - Neo Violence Tryck och njut när musiken går igång!
Sjukt bra musik, den är inte så jättebra första lyssningen dock, men den växer något enormt!

En annan låt som The Tough Alliacne har gjort är fantastiska "Coca Cola Veins", den borde ni verkligen kolla upp!
We got Coca-Cola veins - we don't know our names
Bla bla bla bla bla bla bla bla bla
We got Coca-Cola veins - we don't use our brains
Bla bla bla bla bla bla bla bla bla
We got Coca-Cola pumpin' through our veins

Hey little Neokid

49935-189

Såhär glad ser jag ut efter att ha suttit vid en dator i 6 timmar i sträck. Dessutom sitter jag i motljus.
Ni ser väskremmen på vänster sida? Guess what in the other end? Oh, en datorväska? Med en dator i? Jamen tjena datanörd.
Jobba, jobba, jobba, jobba, jobba. Men roligt.
Fast jag borde gå ut och vara lite i det fina vädret, eller...är det fint väder? Jag har ingen aning.
*går till ett fönster*
Jo, Göteborg har det torrt och fint, dock lite väl mycket moln på himlen.
Men jag borde gå ut nu som sagt.


Happy birthday to you, happy birthday to you
Happy birthday dear Hampi, happy birthday to yoooouuuuu!
Grattis, grattis =)
In arrears tho.

Klämdagar

Det bästa som finns med att plugga är dessa underbara klämdagar. En helt vanlig dag, allt är en vanlig vardag bara det att jag är ledig. Utan att sjukanmäla mig.
Det finns ingen logik i att låta folk vara lediga men den som har bestämt det skall ha en stor kram!
Dock blir själva dagen inte så annorlunda för mig eftersom jag har tagit hem en dator med Photoshop CS2 så jag sitter mest och pillar vid datorn ändå.
Men istället för perfekt frisyr, kontorskläder och högklackat så är det nu utan kläder i morgonrock och rufsigt hår. Liggandes i min mysiga säng.
I love it.

...and Former Yugoslav Republic of Macedonia


Jonas Gardell, inne på rätt spår redan 2003, hela klippet är lagom roligt men det är kissa-ner-sig-varning på slutet.
Dock skall man helst vara lite smått övertrött.

Goodnight Mr. Tom

image185

Idag skrev jag en uppsats om en film jag inte har sett.
Eller jo, jag såg de 10 sista minutrarna.
Congrats to me.

Jag har en mystisk effekt på datorer

 • Imorse fick jag en ny grafisk designuppgift som gick ut på att göra en liten bok. Resten utav klassen har hållt på med detta i några veckor och jag startade imorse. Behöver jag förklara vem som är färdig först?
  Iallafall, före lunch så jobbar jag och efter skolan så planerade jag att skriva ut alltihop.
  Hur många problem kan man få när man skall skriva ut en bok från InDesign?
  Jo;
 • Eftersom du länkar till bilderna så måste bilderna hela tiden finnas på den dator du jobbar på, annars blir det ett vitt hål. Detta kommer jag på när det är dags att skriva ut och problemet är att bilderna ligger på nån utav de bärbara datorerna.
  Vi har 25 datorer.
  Så jag letar och letar och letar. Sätter igång 4 datorer samtidigt går in i "mina bilder" men nono, självklart ligger bilderna på den sista utav datorerna. (Kan påpeka att bärbara datorer är sjukt sega.)
  Så efter att ha kollat igenom 25 datorer och fått tag i bilderna så borde ju allt vara lugnt, eller hur?
  Nej.
 • Nu är inte min bärbara hårdisk kompatibel med den stationära dator som jag jobbar på. Vilket innebär att datorn hänger sig och jag får starta om den 3 gånger.
  Nu då?
  Nej.
 • När jag fått in bilderna och krånglat till de bilder som mystiskt försvunnit ändå så hänger sig Photoshop.
  Starta om datorn igen alltså.
  Nu då?
  Nej.
 • Jag sätter mig ner och gör alla miljader inställningar till skrivaren och så har kontaktjäveln lossnat därbak.
  Nu då?
  Nej.
 • Gjort om igen och inser att det saknas papper, ingen har fyllt på.
  Nu då?
  Nej.
 • Gör om igen och då visar skrivaren att det inte finns nått bläck.

  Sen gav jag upp och gick hem istället.

>_<

Jag mår inte bra. Jag skall iväg och jobba nu men helst av allt vill jag ligga i sängen resten utav veckan.
Jag orkar inte göra nånting. Jag går dit, gör några wallpapers och går hem.

If I would slip, if I would kill her

Även jag har vart liten

Jag letade igenom datorn efter en äldre bild på mig och jag hittade denna lilla pärla;

image184

Jag gillar verkligen hur skuggorna faller vid käkbenen och överhuvudtaget så känns bilden väldigt fin. Dock så har blixten tagit bort lite för mycket färg och gjort den matt.
Ju mer jag tittar på den desto fler fel hittar jag men nu skiter jag i det!
Men sen får man ju tänka på att bilden är sjukt gammal och att kameran därför inte är den bästa.
Och att jag är liten.
Sassa liten.

Eliten flummar ur

Började tänka på "The tale of the brave sir Ebboth and the search for the infinite horizon" helt plötsligt. Har inte den minsta aning om varför men jag gjorde det iallafall.
Mycket synd att den inte fick gå upp på Globen ;) Ha ha ha.
Hela svenska rockeliten med Ola i spetsen i en totalt utflippad och störd liten musikal.
Ujujuj. det hade vart en syn för ögat det.

Sova, sova, sova, säng, säng, sova, sova, sova, säng.

Jag är extremt trött idag.
Usch.
Sverige ut ur ESC nu.
Det handlar inte om musik överhuvudtaget -har det nånsin gjort det?- utan det handlar om vem som har flest grannar.
Och mitt i allt så har jag fortfarande svårt att gå för benet värker så förbannat. Jag har lindat det och jag kan iallafall gå någorlunda normalt idag.
Nu ska jag krypa ner i min säng och lyssna på musik.
Ni vet det där där en människa med bra röst sjunger en text som handlar om nått fint samtidigt som bra komponerade slingor och solon på olika instrument ljuder. Sånt där som fångar människor och får dem att komma in i olika känslor.
Inte så vanligt att se detta nuförtiden, oftast är det där med "bra röst" som falerar.


Hockey regerar

Jävla Kanada. Det är paus och det står 3-0 till dem ><
Fuck schlagern just nu. Nu är det Tre Kronor som gäller!
Heja, heja, heja!

ESC is officially dead

Om jag fick bestämma så läggs ESC ner efter denna helg. Men jag får inte bestämma. 42 bidrag. 42 jävla bidrag från 42 länder.
2-3 som är okey och en transa i aluminium.
Resten är total skit. Total skit. Hur kan en hel kontinent bestå av bara skit?
Och detta skall vara "den bästa musiken i varje land" JAHAJA! Tack för den. Om det där är Englands finest så borde ju musiken vara död. Nej, riktiga artister skiter i ESC.
Ark har fillilurat sig och hoppat in. Men jag tror knappast att några fler vettiga musiker kommer delta.
Avdankade tråkartister och folk som aldrig stått på scen innan utan är ihopplockade enbart för denna tävling.
Nej nu strejkar jag.
Abba, kom tillbaka? Eller så skickar vi Thomas DiLeva nästa år så han kan lära folket lite kärlek. För musik, det kan dom inte.


49935-185
Kanske nått att tänka på för vissa länder?

Philosophy

Filosofiska rummet kör repris på programmet om extas.
Jag vet exakt vad jag kommer göra den 18 Maj klockan 17.00.
Jag älskar verkligen att fördjupa mig i detta ämne. Varför behöver kroppen detta tillstånd då och då?  Vad är det som gör att man hamnar där? Kan man själv frammana (stavas detta med ett eller två m?) tillståndet eller är det så att man måste vara helt ovetande om vad som sker för att man skall kunna hamna där? Varför är vissa människor så hämmade att de inte klarar att hamna i extas? Är det medvetenheten som stoppar oss från total lycka? Eller är det vårt undermedvetna jag som inte vill att vi skall bli lyckliga?
Nu skall jag sluta innan jag blir för seriös och flyger iväg i tankar som få utav er antagligen kopplar ett dyft utav.
Jag ska ta och läsa lite Foucault innan programmet går igång så att min hjärna är fräsch och klar.
Lyssna på programmet och njut.


(Om ni redan nu är sugna på medvetandets roll i livet så går "Om medvetandets gränser" som sändes i söndags i repris ikväll i P1 klockan 21.03)

Star Balls / Star Wars

George Lucas stämde ett företag vars film hette "Star Balls", som ni säkert kan lista ut så är det en porrfilm. När det gick upp i rätten så friades företaget med motiveringen;

"Det är osannolikt att slutkonsumenten förväxlar de båda filmerna."

I sin ensamhet är detta inte roligt men om man då tänker sig Star Wars-fantasten komma hem med Star Balls och undra vadfan det är som händer eller än värre - porrgubben komma hem och undra hur jävla lång handling en porrfilm kan ha?

Låg humor at night. But I love it.

He'd let us in, knows where we've been

Vad har Stuart Sutcliffe och Keith Moon gemensamt? Jo, att jag får fnatt på dem båda för tillfället.
Verkligen totalfnatt. Kan inte Mick komma och röra till det med några rader också?

Just let me hear some of that rock and roll music
Any old way you choose it
It's got a back beat, you can't lose it,
Any old time you use it
It's gotta be rock roll music
If you wanna dance with me
If you wanna dance with me

Childhood living is easy to do

Blev plötsligt väldigt nostalgisk och sitter just nu och lyssnar på "2000 lightyears from home" på kasettband!
Hur vi kunde tycka att det där var bra ljud vi fick fram förut är ett mysterium men just nu så älskar jag det skrapiga och rent ut sagt kassa ljudet.
Nu vill jag göra ett old fashion blandband och ge till nån.


(F.öv så längtar jag sjukt mycket till den 3 Augusti. Rolling Stones på Ullevi. Sandra goes very, very happy.)

Ujujuj.

Gick in på Rockfotos bilddagbok för att titta lite nytt, Olle hade tipsat om att Rockfoto gett sig in där också (my gosh, varför, varför, varför?! Do you guys like 14-åringar?) och på bilddagboken så visar de små, små thumbnails som man får klicka på för att se bilderna.
Bland massor av thumbs så såg jag en thumbnail där jag blev alldeles "Oh, den människan ser snygg ut! Undrar vilket band?" så jag klickade på bilden och upp kommer en stor fet bild på Martin.
No further comments.

Too much?

Har knåpat ihop en liten lista på de band jag vill hinna med att se på när Way Out West intar Slottskogen;

CocoRosie

Erykah Badu

Juliette & The Licks

Mika

Moneybrother

New Young Pony Club

Regina Spektor

Shout Out Louds

The Ark

The Besnard Lakes

The Hellacopters

The Hives

Those Dancing Days

Timo Räisänen

Nånstans i min lilla hjärna så är det något som säger att det här inte kommer funka särskilt bra.
Bandlistan är ju inte ens färdig ännu.
Hjelp.(Iof så slår inget utav dessa banden Iggy & The Stooges som jag skall se i Borlänge)


Aoutch!

What about the sweet little girl in the corner?
Idag har jag vart lika aktiv som en koala eftersom jag knappt har förmåga att röra mig framåt eftersom mina ben har sagt upp sig sedan den "korta" och "mysiga" cykelturen igår.
Dessutom har jag sjukt ont på ställen man inte borde nämna, men hjälp vad min cykelsadel är hård ><
Men I vote for mountainbikes anyway, jag var ju den enda som enkelt tog mig igenom skogen.
Medans jag cyklade så fick folk gå med sina cyklar. De cyklarna är gjorda för innerstan, inte Gråbo.
Gråbo is vildmarken.

Regina Spector kommer till Way Out West förresten! Sandra goes very, very glad.
WOW (insåg precis hur komisk förkortningen på festivalen är) kommer helt enkelt bli sommarens höjdpunkt framöver. Hultsfred, släng dig i väggen.

This is the land where pureness dies

I ain't made for this. I ain't made for this.
I ain't made for crying.
Ramlade in på Nyheterna och såklart visades The Lamb.
Jävla låt.
Inget fel på låten, inte alls.
Men man kan väl säga att senast jag tittade på den så satt Ulla och Björn bredvid och skrattade åt mitt lilla känslosammanbrott.
Och likadant vlir det varenda jävla fucking gång.
Även om jag sett skiten minst en miljon gånger så lyckas jag aldrig hålla tillbaka tårarna.
Tårarna har dock förändrats under åren. Förut var det utav glädje och nyfikenhet. Idag är det utav nostalgi och sorg. Saknad smyger sig också in.
Glädjen tittar in då och då. Men inte alls lika ofta som förut. Men när den väl gör det, då jävlar i min lilla låda så är det underbart.

Om någon ber mig sammanfatta alla känslor i ett enda ord, vad skall jag då säga? Jag finner bara ett enda ord och det är - befriande.

Humor på min nivå

Egoism när den är som bäst;
"Hur känns det att vara så, ursäkta uttrycket, så förbannat het?"
"Jag vet inte....man bränner sig"


Årets sämsta/bästa(beror mycket på hur man ser på det) skämt är härmed utnämt:
"Vad sa Fidel Castro när han kom till barberaren?"
"Låt chegge vara"

Sen kan tillochmed jag, sarkasmens och ironins största älskare tycka att man borde vara lite försiktig ibland. Folk som inte kan svenska alt. är bra på engelska fattar de inte. Och när de väl fattar så blir de bara förbannade. Man skall inte gå in på schlagerterritorium och driva med dem. Då blir man slaktad. Heligt, heligt. De har sin humor och ingen annan förstår sig på den. Försöker man med vanliga människors humor så blir de väl mest förnärmade och sura.
Fast iochförsig är svensk media rakt åt helvete så egentligen har de nog bara plockat ur godbitarna.
Det faller sig mer logiskt att de gör en höna utav en fjäder än att folket på plats ens noterat de sarkastiska kommentarerna.
Jag menar, tillochmed Carola är ju trevlig egentligen. Fast skulle man tro på tidningarna är så är hon ju minihitler.
Minihitler och den arroganta högtravande transan.
Det skulle vara kul att se.
Det är dock skönt att grabbarna -till skillnad från alla andra- kan ta det hela med sådan ro, att bara njuta och ha trevligt. Att helt enkelt se det hela för vad det är - en trevlig sammankomst med artisterhosthost från hela Europa. Medans finnarna vrider och vänder sig i dödsångest och engelsmännen hivar te så hoppar Ola på borden och sjunger konstiga sånger.
Jag har 4 ord att säga till Europa och det är;
Relax, take it easy.
I love thoose 4 words.

F.öv. så är jag trött på media om en sak till - jag har verkligen ingen större lust att varje gång jag öppnar en tidning få Olis skrev upptryckt i näsan. Fast det finns väl dem som gillar det också.
Lundakarnevalens vakter till exempel.

Sagt i "Inför ESC"

Finnen; Det blir fest i den finska stilen hela veckan
Norrmannen; VODKA OCH MUMIN!

It's a sweet assault

Finally hunbun!
Vill ni höra sjukt bra musik så titta in kära lilla Kaka så blir Sandra gladglad.
http://www.myspace.com/kakaricky

I can't feel love

Varför darling?
Kan du förklara för mig varför det är såhär? "Relax" ain't your best friend.
Nono, not at all.
Vad hände egentligen? Gick det mig bara sakta förbi utan att jag såg något? Nu ser jag iallafall. Jag ser mer än vad du tror.
Jag är väldigt ensam i vad jag ser, jag ser rätt igenom och det går inte att dölja något. Du kan inte gömma dig. Men snälla lilla du, vad håller du på med? Så många känslor, så många ord. Jag kan aldrig förklara eller beskriva. Jag vill bara skydda dig mot världens ont.
Sakta ner.
Sakta ner innan det är försent.


Some answers

1. Jag har fått frågan om att showa pics på min wannabeeZiggy-klädsel och det kommer senare, jag måste bara orka klä upp mig en gång till.

2. En återkommande fråga som jag får är "Varför åker du ner till Malmö så ofta?" och svaret är rätt simpelt; Jag har många utav mina vänner där så jag hälsar på dem helt enkelt. Svårare än så är det ej.

As Ylva says; Danger could be my middle name...but it's John

49935-181
Snor en bild från Hampi eftersom den beskriver min känsla för tillfället så sjukt bra.
"Hej jag är mongo men jag mår bra ändå. Förhoppningsvis."

I övrigt så har jag fått mig många skratt denna kväll.
Att folk kan vara så tragiska men ändå så komiska. Jag känner mig nästan lite elak mitt i allt.
Men det får folk bjuda på. Jag är ju utställningsobjekt jag med.
Varsågoda gott folk, jag är till för ert nöje.

49935-132

I took it all too far but boy could I play guitar

Imorgon skall jag ner till Malmö och titta fint och snällt på grabbarna.
Det kan bli intressant in many ways.
Dock har jag klädproblem.
Stora klädproblem.
Jag vill ha samma kläder som jag hade i måndags på valborgsfesten MEN, jag skulle nog med all säkerhet misstolkas som....eh....någon jag inte vill tas för att vara?
Lila kort klänning.
Ljuslila brett skärp.
Svarta leggings.
Svarta pumps.
Pannband á la Juliette Lewis i samma färg som klänningen.
Lockigt och vågigt hår.
Och extremt mycket glitter och make på ena ögat/runt överallt därikring men endast lite svart mascara på andra.

Vem kommer skratta och vem kommer älska?

Confusing as hell

"It's been said that the Rolling Stones, The Beatles, and The Who are the Holy Trinity of '60s British Invasion era of rock"

Rolling Stones - Check
The Beatles - Check
The Who - Definately check

Jag orkar inte bry mig? Fast jävlar i min lilla låda vad jag är nyfiken.


Bananskal?

God morgon alla barn!
Sandra har haft datoruppehåll sen i fredags och det är mycket skönt.
Nu är beroendet tillbaka och jag sitter alltså här igen.

Vad har då hänt sen sist?
Jo, Trädgår'n avskyr mig och massa missförstånd dök upp. Jag borde nog egentligen skita i den krogen överhuvudtaget. De vill aldrig ha dit mig ändå.
Jag känner mig uppskattad. Vad har jag gjort?
Jaja, skit samma. Även om vi försökte så ville inte restaurangägaren.
Jävla &¤5)$]}6-gubbe.
Och sen så blev det ju inte alls pinsamt läge. Fanfanfanfan. Jag borde dö.
Jens you know ><
Men jag fick iallafall tagit väldigt många vackra bilder inne i Trädgårdsföreningen. Fina blommor.

I söndags åkte jag därför till Malmö och jag och Emma gick på 70-talsfesten på Moriskan istället.
Mina kläder var lite för 80-tal men när jag sminkade mig och fixade håret så poff blev jag en kvinnlig Ziggy.
Trevligt värre.
Igår åkte jag hem till Göteborg och nu sitter jag och animerar för fullt.
Imorgon åker jag till Malmö igen. Shit vad det är uppochner nuförtiden.


RSS 2.0