Tack för en förstörd dag.

Jaha.
Idag var det en underbar dag till jag kom hem.
I skolan höll vi på med en massa "släpp alla hämningar"-övningar och sådant för att kunna slappna av. Även lite matte var inknökat imellan all lek =)
Sen gick jag och Alexandra upp till stationen, eller ja, vi hoppade och skuttade och sjöng för fullt, Alexandra bara "Åh Sandra, man blir så jävla glad av att se och vara med dig, du är ju på topp hela tiden!" Mjo, jag gör ju bara som jag vill och trivs med så såklart man är glad XD

Men då, till det jag ville få fram.
Jag kommer hem och sätter mig vid datorn och så säger plötsligt Sofie "alltså, vad du än gör, håll tyst i gästboken" Jag, fattade inte ett skit men så gick jag in och läste.
Nu vill jag både gråta och skrika.
Och jag är inte dum. Det märktes tydligt att personen som skrev det har träffat mig många gånger och känner mig. Medans den bara har träffat Emma ett fåtal.
Det sorgliga är att jag nog kan veta vem det är.
Och det gör ont i mig.
Att sprida falska rykten är det värsta jag vet, varför vill man göra någon så illa att man hittar på saker?

Sjukhus

Jag nästan älskar mig själv. Eller inte.
Gissa vad jag gjorde i sisådär 12 timmar inatt och idag?
Jo jag låg på sjukhus. Igen.
Men den här gången så visade det sig att dom faktiskt kunde lista ut vad som skulle kunna vara orsaken. Och så hade jag lite annan konstig skit som jag också fick en massa tabletter för.
Läkarna var helt förskräckta när jag kom in
"Men, men, varför har du inte sökt tidigare? Det där gör ju skitont!"
"Men...äsch, det är väl inte så farligt?"
"Jo, hade du jobbat så hade du varit sjukskriven sen länge!"
Oj då. Jaja, bara det löser sig nu då då.

Dessutom, jag har världens fobi för sprutor och så kom det en undersköterska och sa att hon skulle ta massa prover och jag bad om EMLA-plåster (vilket dom såklart inte hade) men jag var så sur och trött och grinig att jag bara slängde upp armen och "Gör vadfan du vill"  tänk då att jag är en människa som har sprungit ut ur sjukhus bara för att jag har sett en nål.

Tre idioter i en bil

Nötterna
Här kan ni då se "de tre svenskorna" i en ohet verision, vill ni ha autografer eller en pratstund kontakta då ägaren till denna blogg. D.v.s idioten i mitten med halvfärdigt hår, det blonda skall vara mjukisrosa.

Jag har precis bestämt mig för att halvdissa min egen idé om att hålla munnen stängd. Som ni vet är det mig det handlar om och jag suger arsle på att vara tyst.
Jag var i Norge i helgen. Du läste rätt. Emma frågade typ i torsdags/fredags om jag och Sofie skulle hänga på och efter ca 2 minuters enkel betänketid så blev det bestämt. Hennes kära föräldrar skulle nämligen köra henne dit så vi fick ju perfekt plats =)
Jag åkte då i lördags morse upp till Örebro där de hämtade mig, det värsta var bara att i ungefär 20 mil så stod det Oslo och Göteborg åt samma håll XD
Jag vet att jag är smart.
Eller inte. Fast vi hade skitkul ändå :P 7 timmar i en bil blir inte så mycket när vi tre sitter tillsammans =)
Väl framme i Tønsberg så insåg vi att konserten bara låg i en ANNAN stad typ 1 mil därifrån. (HORTEN Ola, Horten för fan!) 
Vi hittade en husvagn med förtält och altan för 350kr. Det var mongobilligt =)
Sen så använde vi campingens dam-badrum till att fixa oss och pre-konserta oss :P
Satte oss på en gräsplätt och mongade oss :P Sprang runt på en parkeringsplats och sjöng dåliga svenska låtar :P
Efter många om och men så gick vi tillslut in på "området" och fick se en norsk låtsasvariation av Melody Club. De lät mest som ett dataspel som man satt på repeat.
Men vi höll oss på avstånd, det var ett sånt enormt högt ljud att jag höll på att sprängas... Skönt att Sverige har bra lagar när det gäller sånt.

Och igår var vi i Oslo, muppade runt och tittade på en tom stad :P Jag och Emma hittade ett internet-café att spendera våra sista 20 kroner på. Kollade om bilderna på oss kommit upp än men nono, inte ännu. Och skönt var väl det. Men nu börjar jag bli otålig XD
Sen tog jag bussen hem och lade mig i min säng och somnade snabbt och mycket gott!


First day of the end

Jahopp. Då kan jag säga att tjejen jag skrev om förut inte har förändras ett dugg. Hon är precis som förr. My gosh vad jag blir trött ^^ Men iallafall, ljuset i mörkret var att alla andra tyckte lika illa om henne och hennes bästis som jag gör. Fast det är ju inte så trevligt egentligen. Hon fick iallafall en ärlig chans, jag sa inget om hur hon var förrens folk började klaga rejält på henne. Fast jag orkade inte det heller. Det är bara överdrivet löjligt att hålla på med sånt skitsnack.
Så det blir bra ändå :P
Fast OK, när det första jag möttes av var henne och hennes buddies som stod viskade och pekade på mig (mina kompisar hade inte dykt upp än) så blir man lite trött faktiskt.

Förresten, idag kom det en till som ville fota sig med mig. Jag tror jag får nått ryck snart och skriker åt dom. Varför? Varför? VARFÖR?!
Det är inte för att retas, det vet jag iallafall. Men hallå? Jag är inte lik någon!
Jag ska aldrig bli kändis.
Fast det kanske är bättre om man faktiskt har något att vara känd över? Och att det faktiskt är dig de letar efter? Jag har ju bara lyckats gå på stan lite för ofta.
Jag tror jag ska flytta till Lund snabbare än tänkt. Kan låtsas att jag studerar.

Att kunna hjälpa andra är vår största styrka

Jag tänkte bara dela med mig av en underbart vacker dikt Audrey Hepburn skrev när hon blev tillfrågad att dela med sig av sina ”beauty tips”.

"For attractive lips, speak words of kindness..

For lovely eyes, seek out the good in people.

For a slim figure, share your food with the hungry.

For beautiful hair, let a child run his/her fingers through it once a day.

For poise, walk with the knowledge that you never walk alone..

People, even more than things, have to be restored, renewed, revived,
reclaimed, and redeemed; never throw out anyone.

Remember, if you ever need a helping hand, you will find one at the end of
each of your arms.

As you grow older, you will discover that you have two hands; one for helping
yourself, and the other for helping others. "

Skönt med människor som tänker lite mer än mig och kan stoppa mina dumma idéer

Vad skulle jag gjort utan Sofie och Ylva? Hmpf, åkt till Norge
Jag tänkte länge och väl på idén, fick tillochmed fram perfekta busstider så jag skulle slippa missa skolan.
Men jag insåg vilken dum idé det ändå var. Såg på mig själv och blev lite skrämd faktiskt.
Skönt att jag var den enda som fick bli skrämd.
Det var ju bara en dum idiotidé som föddes ur saknaden från förra veckan, ja nu är det exakt en vecka sen och det är inte direkt uppmuntrande att veta att det är så gigantiskt långt kvar.
Om jag bara hade vetat ett datum. Om det så hade vart imorgon eller 5 januari 2008 så hade jag inte brytt mig. Bara jag visste när jag fick uppleva allt igen.
Nu så ska jag bara längta efter den nya skivan. Och hoppas.


Psykstörd.

Wow.
Ibland undrar jag rejält om jag är psykstörd eller något. Skönt iochförsig då någon smart person sagt att sålänge man inser att man kan vara galen - ja, då är man inte det.
Det är bara galna människor som inte inser sin egen galenskap.
Men iallafall, jag hade extremt ont i bröstet igår igen, gick och la mig, klarade som tur av att somna en stund, sen så blev allt konstigt, jag vet att jag vaknade och tog mig ner för att.....ja, jag kunde inte ligga still iallafall. Sen så vaknade jag upp, hade typ tänt hela nedervåningen, låg i hallen med täcke och kudde ihopkrupen på en minimal hallmatta.
Mina tankar då var väl mest "fan, var är sängen?" och så gick jag upp och lade mig igen.
Nu funderar jag bara på vadfan jag höll på med....
Sen så såg jag att min röra i rummet hade blivit ännu värre, håller ju på att fixa om så allt är lite härochvar, hade fixat och staplat upp saker igår men nu var allt vält så jag gissar på att jag kan ha svimmat inatt också.
Bläh.

Jag tror jag måste gå till nån doktor som kan kolla upp mig rejält, ingen har ju än kunnat säga vad bröstsmärtorna är förnågot och det kommer alltid så himla jobbigt olägligt.
Och går inte att stoppa heller.
Jag fick dem på väg till Sundsvall, på Håkan-konserten när vi köade, i Växjö, på julafton, på min födelsedag, ja allt som är viktigt och kul. får jag den där idotgrejjen... Det är ett ganska konstigt mönster att nästan alltid när jag ska göra något riktigt kul, då blir jag "sjuk"...
Fast iochförsig, i Sundsvall och Växjö så blev glädjen och lyckan med alla vänner så stor att det övervann smärtan så att jag kunde "tänka bort" den ibland. Det är ännu skummare.

Porr? Neeeeej.

Sofie är en nötskalle.
HAHA.
Hon hittade världens ballaste sida, hur vacker konst somhelst men jag tror många (de flesta) skulle uppfatta den som ren och skär porr.
Bilderna är psykadeliska och surrealistiska och jag fullkomligt älskar vissa av dem!

Här hittar du de vackra bilderna.


Vad hette jag nu igen?

Min lillasysters kompisar måste tro att jag är efterbliven eller nått. Det ringde förut och jag tittade snabbt på telefonen och såg att det var hennes bästis och så svarar jag. "Hej det är Sarah......................NEJ Sandra heter jag ju!"
Och det bästa är att alla hennes kompisar har BARA fått sådana intryck av mig. Att jag är fullkomligt dum i huvudet XD Det känns så för mig iallafall ^^
Men min kära systeryster har berättat att jag är typ hela hennes klass's stora idol.
Hur det nu går ihop.

Nu ska jag fortsätta städa vinden tror jag.... hittade en überful potmonä bland alla mina gamla leksaker förut, den är i leopard-imitation....

Finally

Okey, now I've made up my mind.
Jag hoppar av.
Känslan var för stark för att jag skulle kunna tänka bort den, jag vet inte varför det var sådär men iallafall, jag skall inte jobba med någon tidning alls.
Anna och Robin får sköta det istället.
Det verkade nästan som.... nej, jag ska inte skriva det här.

Nu ska jag gå och äta frukost.

Har mitt musiköra dött?

Jag tror att jag har blivit sjuk i huvudet. Hade inte jag BRA musiksmak? Hmpf, tydligen inte med tanke på vilken låt som gått en sisådär 20 gånger i rad nu. Låten heter Selig och är gjord av Helium Vola.
Helt skumt, tänk lite klassisk musik blandat med gammal svensk folkmusik. På tyska dessutom. Så jag fattar inte ett skit av vad de sjunger men åh vad jag gillar låten!

Kanske hade för mycket?

Igår var en riktig kläddag!
Först ringer mamma och säger att Newpoint har 80% rea på allt och hon skall komma och hämta mig. Yesyes tänker jag lite härligt med nya kläder!! Ehm, liiite ja XD
När vi kommer dit så visar det sig att butiksinnehavaren jobbade och han är helt underbar!
Mer modeintresserad man får du leta efter :P Han såg mig komma in och sen så var jag fast :P Han letade plagg efter plagg till mig och jag bara tackade och tog emot =)
Det tog mig 1 timma att prova alla kläder...
Och medans jag var inne i provhytten kom han springades med ännu mera saker och visade som jag fick prova ^^
Detta resulterade i 3 nya jackor, en beige med 6335 knappar, en militärgrön vanlig (vanlig för mig ^^), och en svart helunderbar med massa knappar också :P, en chokladbrun kjol, ett par vita jeans och så typ 10 tröjor/överdelar.

Jag älskar honom.

Sen åkte vi hem och så började jag rensa min garderob, får liksom inte ens in allt (anledningen till att mitt rum ser ut som ett helvete) och vi fick bort 3 stora flyttlådor fulla med kläder XD JAG KAN STÄNGA MIN GARDEROBSDÖRR IGEN!!! Jopp, det har inte gått innan ^^ Det hemska var iof att det inte ens syntes att så mycket kläder rensats ur...

Idag så städar vi vinden. Hjälp vad mycket saker vi har där! Massa sopsäckar fulla med kläder som skall direkt ner till barnen i Rumänien och alla de länderna som behöver =)

Sheet I'm in Italy again!

Aww, pisseregn! Göteborg goes Venedig kändes det som idag ^^
Åkte för att köpa nya däck med pappa idag, sen drog vi in till stan för jag behövde ett nytt Fritidskort, nya solbrills (jupp, gjorde sönder ännu ett par igår) och köpa biljett till kära Stockholm XD Såklart fanns det inga brillor på H&M i Nordstan så vi gick upp längs Avenyn och whoosh så var vi duschade ^^
Gatorna var fulla med vatten och det var svårt att inte gå i vattenpölar med vattenhöjd på minst 10cm.... Det var ju underbart då att jag hade Converse på mig....ehh, inte! De satt fast sen när jag skulle ha av mig dem, fick snöra upp alltihop ^^
Sen så provade jag lite kläder inne på H&M (H&M i gbg är älska, den inköpschefen är bäst!)
Var tvungen att ta lite bilder såklart ;) Här ser man iof inte så mycket av kläderna men det är en underbar svart catsuit =)
Jag i catsuit =)


Svartedal / Horred

Aww, hemma och redo igen =)

Idag har jag varit vid universums ände ^^ Var snäll mot min kära farmor och följde med henne nu när Gurli och hennes familj är här från USA. Vi åkte upp mot Stora Höga och alla de små skitbyarna där, kollade in och fixade till två gravar och sen åkte vi ut till farmors barndomshem. Hon och Gurli var helt överlyckliga =) Men vi insåg att snart kommer torpet rasa samman, vi upptäckte lite vattenskador och golvet var inte på topp ^^ Men vi får väl åka ut och rusta upp det ännu en gång =)

Sen när vi kom hem nu på kvällen så tog jag mig ut och fotade lite här och var i trädgården och var allmänt ego XD Sen kommer mamma plötsligt "Sandra.......varför har du fått post ifrån Malmö?" Resten är historia men jag kan säga att det inte tog många sekunder att ta sig in för mig...


RSS 2.0