Kärnvapen...jippi!

Jag nästan älskar att gå i skolan. Eller inte. Har ju som sagt varit sjuk lite av och till de senaste veckorna och idag så fick jag den trevliga nyheten om att vi ska ha skrivit en jättestor uppsats om kärnvapen (vad jag valde iallafall, alfa-beta-gamma-strålning och det andra var inte lika enkelt, det var så enkelspårigt.) men iallafall, dtetta vra heller inget litet arbete, idag har jag fått skriva 20 sidor om kärnvapen (mest om Nagasaki och Hiroshima då det ämnet är enkelt för mig att skriva om p.g.a att 2:a världskriget berör mig så oerhört eftersom farfar bl.a. satt i koncentrationsläger).
Men ändå. 20 sidor! Antagligen bara en massa skit där jag upprepat mig :P Har nämligen inte orkat läsa igenom det heller :P

Menmen....det ska nog gå bra tillslut :) Jag är ju som bäst i stressade situationer faktiskt ändå....

Idag var jag inne i stan och köpte biljetter till Lund :) Ska bli så himla kul!! Och så träffade jag Klara inne på Centralen också :) Synd att hon inte kan hänga med till Lund :/

Åhh! Idag har jag gjort något jag inte gjort på länge.....jag var inne i stan och handlade kläder till mig själv.... Inne på TopShop tillochmed :P
Det tog emot men ändå...Jag fick världens vackraste gul-grön-randig tröja/klänning och en svart kjol för 200kr....det var rea, "ta två och få en gratis" och sammanlagt sparade jag 1200 på det hela...
Asså, hade jag varit det minsta normal så hade jag varit jättelycklig som sparat så mycket. Men fan vad det tar emot!
Why can't I take it?
Jaja, fina kläder iallafall!!!


-----Play me in stereo-----

-

Jag borde kunna berätta vad jag känner men det går ej, så många kommer bli så sårade, så nerbrutna. Hur kan kärlek vara så grym?

Men fan då!

Jaha, kärringjäveln ligger på sjukhus nu också. Toppen för mammas del (inte).
Fan också! Äntligen när hon har kunnat börja släppa mormor så ska det krångla till sig.
Mamma och mormor har ingen bra relation och det har gjort att jag hatar henne....det är mycket och en lång historia som ni antagligen inte skulle förstå. Hur kan man stöta bort nån sådär? För mig är det enkelt; Jag har ingen jävla mormor, hon är död sen länge för mig.
Allvarligt talat så är jag hemsk men dom kan glömma att jag åker upp till Falun om nått händer "mormor".

Hihi

Jag i väntan...

Jopp, här är jag. I väntan på 375:an som ska ta mig ifrån Sundsandsvik :P

(Jag saknar inte lillfinger, jag är bara lite mobbad :P)

Jacka från Vero Moda
Tröja (Randig Ramones) från H&M
Cheap Monday-byxor
Svarta Converse

Jag är en poppare va? Nej inte alls! Men jag kan verkligen förstå folk som misstar sig...


(Ni ska se mig i jackan och röd kort kjol - Jag blir en American Airlines-flygvärdinna)


Lovet såhär i efterhand

Japp, då var lovet slut då. Nu när jag tänker på det så var det ett underbart lov, visst det började lite deg men sen så blev det skitkul :) Har varit i Uddevalla en del och träffat alla älskningar igen :)
Här kommer en kort resumé av mitt fina och vackra påsklov:

Måndag: Jag gjorde inte ett skit. Gick väl upp vid 13-14 nångång :P Degade bara hemma och skrev vidare på min ekonomiupssats =) Perfekt början på ett lov!
Tisdag: Jag var inne i Lerum och myste på Capri med tjejerna (och Daniel) hehe, Daniel är Tessans pojkvän från Uppsala och dom fick lite smått damp på mig, det tog mig 10 minuter med honom för att jag skulle få Uppsala/Stockholms-dialekt.... Han hade iallafall mycket mer dialekt än Sara och Hanna från Uppsala! Efter myset där så åkte vi hem till Hanna (in the middle of nowhere) och så kom det lite mer folk så såg vi på film hela natten :)
Onsdag: Jag springer upp på morgonen hemma hos Hanna, har glömt av tiden! Får skjuts av hennes mamma in till stationen så jag kunde hinna med tåget in till Centralen i Gbg. När jag väl är där så fick jag vänta ett bra tag, bussen till Uddevalla skulle tydligen gå senare än vad jag trodde... Så jag köpte Lisebergskort till mig själv (haha, köpte till Ylva och Roofie före mig själv) Sen så åkte jag upp till den vackra staden Uddevalla :) Gymmade med Viktor och hans kompisar, sen så var vi med Mattias ett tag.(hmm...det har jag nog skrivit om innan?)
Torsdag: Åkte hem tillslut och köpte mig lite kläder inne i Gbg...eller...mamma köpte mig lite kläder :P
Fredag: Ännu en slappedag, städade för fullt, mitt rum är ett living hell som mamma säger (i smyg håller jag med men det får inte hon veta)
Lördag: Jag kan faktiskt inte komma ihåg vad jag gjorde....Åt påskmiddag med släkten...satt i telefon med Angelica och Mattias i nåra timmar på kvällen också.
Söndag: Jag åker upp till Uddevalla ännu en gång, denna gången sover jag hos Angelica istället. Vi drar först och solar lite (onödigt. jag får f-n ingen färg ändå. jag behöver i princip BO i ett solarium dygnet runt för att få färg) Men Angelica fick lite färg, och så brände hon sig - på rumpan! Senare så åkte vi till Viktor (Mattias kom och hämtade oss så vi kunde åka) men jag tyckte inte det var en vidare bra idé men vaför ska jag inte gå in på. (han hade ju ändå sagt till....)
Vi blev lite moppejagade också. Nåra killar som tydligen tyckte om oss/hatade Mattias :P Angelica blev liiite förtjust i dem.
På kvällen kom Viktor och Emma över till Mattias också
Ice Age 2 äger! Iallafall början :P Hehe Jag+Angelica+Kamera=Faaarligt.
Måndag: Så åkte jag då hem till Gråbo igen efter många om och men :P Muffins 4 life iallafall.

Det där var mitt påsklov 2006.
Åhh vad underbart!


Du som finns där


Du är något alldeles extra, något utöver det vanliga.
Du är den, den där speciella personen, den där underbara personen.
Vi är så olika,
våra liv vitt skilda,
men ändå finns vi i varann.
Jag förstår dig trots våra helt olika liv.
Älskar dig för allt du är och allt du gjort.
Älskar dig helt och rent för den du är.
Jag vet vem du är, vet att vi förstår varandra, vet att jag alltid vill vara dig nära inpå livet.
Jag kommer alltid vara din trogna vän som finns precis bakom dej.
Som alltid finns där när det behövs, som alltid finns där när du vill.
Du vet att jag aldrig kommer att glömma dig,
jag vet att du aldrig kommer att glömma mig.
Det kommer alltid vara du och jag mot världen,
Hand i hand står vi och tittar på när världen rasar samman runt omkring oss.



When we take the stage

I'm electric
I just want to dance
I'm electric
I just want to dance
I want to be loved by you


Jag är lycklig, rädd, glad och mycket förvirrad. Jag vet inte ett skit om nått just nu.


Viktor

Viktor
sweet kille det där...

Jopp, då vart man hemma igen då.
Har vart i Uddevalla och vart med Viktor :) det var ju så lyckat att jag sov på bussen upp att jag fick panik och sprang av vid Uddevalla C istället för Kampenhof (busstationen) där jag skulle möta honom. Så då var det bara att promenera på :P
Härligt väder i Uddevalla förresten. Som en enda stor vattenbassäng ju.
(Jag äger i Uddevalla-spelet! (Typ som "Finans"))

Var inne i stan idag med mamma, Just det, när jag skulle hem idag så satt jag och Viktor och kollade på Timon&Pumba (kult för fan!) och sen kom jag på "du, vad är klockan nu igen?" Tror ni inte att klockan är exakt en minut efter det att mitt tåg skulle gått? Det där är verkligen jag i ett nötskal!
Jaja men iallafall, jag var inne i stan med mamma och vi köpte ett par nya Cheap Monday till mig :) Dessa är randiga med vita och gråa 1cm-ränder :)
Sen så är det ju underbart att vara i stan med mamma! Jag fick även ett nytt turkost linne, två skitballa t-shirts och ett slags stickat linne...tajt nertill och bylsigt upptill, passade jättebra med linnet :)

Nu är det bara 8 dar kvar till Liseberg!

Jag bara måste.

49935-31

Jojo. Jag gillar dig också. ^^



Just det, det här är jag.

Åså lite Sandra kan behövas ibland.

Bara vara

Jaha.
Nu har man en hel veckas lov framför sig. Visst det är helt underbart härligt men jag var ju sjuk förrra veckan så gissa om jag är rastlös nu... Jag skulle bara vilja åka in till centralen och ta första bästa tåg och bara åka, komma till ett nytt ställe och utforska det. Kanske hitta nått vandrarhem att sova på över natten eller åka hem ikväll. Jag vill bara få göra något, något långt bort.
Men visst, detta känns ju verkligen jätteroligt om man är ensam, man drabbas ju av tristess ändå när man inte har någon att prata med...
Men vem ska jag ta med mig? Vem är på samma plan och kan följa med bara för att få se nått nytt? Man behöver inte göra en massa saker bara för att man åkt nånstans, det kan räcka med att bara titta in det nya och kanske hitta nån mysig restaurang nånstans. Man behöver inte ständigt vara aktiverad med massa saker. Man kan ta det lungt och bara vara.
Men vem, vem känner jag som kan det? Och då menar jag nån som inte bor i andra änden av landet. Någon här, någon utav mina vänner här hemma. Vem vågar?


Ingen.

En sak till.

Jag vet att det var ca 2 sekunder sen jag gjorde ett inlägg men jag måste bara säga att jag skiter i Lund-problemet just nu, ska prata lite med folket borta på kyrkan sen. Om dom "ger mig tillåtelse" så kanske mitt samvete ändå klarar av att åka iväg. Kanske.

Ska äta falukorv med stuvad blomkål - Mums!! =)

Lema Sabachtani - A mass for my generation

Helt underbar. Den andra satsen "Doubt" var helt makalös, jag hade en ständig kamp mot tårarna som verkligen ville ut.
Den var så känsloladdad och speciell att jag bara omfamnade den och tog den till mitt hjärta, visserligen var det andra satserna riktigt mäktiga men just den, den var något så vackert att jag inte riktigt kan beskriva det hela.


Folket ni vet - Folke på dragspel - Självklart!