Golv är till för att stå på. Inget annat.

Nog för att japanerna håller på med en väldans massa bra saker men det här med att sitta på golvet för att äta/umgås måste vara världens sämsta idé. Efter 5 minuter skriker arslet att det gör ont och man måste därför alternera ställning sisådär hela tiden. Ingen rast, ingen ro, måste tillfredställa rumpan.
Har man riktigt kul så är det trångt också, då måste du sitta med benen i kors alt. på knä och du kan se fram emot en jävligt skön myrstack i vaderna när du väl bestämmer dig för att lämna stället.
Har man lika tur som jag så kommer även ena foten ha fått för sig att den är förståndshandikappad och du kommer behöva gå med ena foten på ett helt fantastiskt underhållande sätt (för de som tittar på) och du kommer svära högt över den idiot till vän du har som tyckte det var mysigt med en tillställning på golvet.

Om du sen mot all förmodan råkar ha bra med space omkring dig, ja då slipper du ju ovanstående problem, men tro inte att du kommer undan!
För om benen är rakt ut, då måste du ju stödja din rygg mot något, få lite lut. Men icke, räkna aldrig med det, räkna istället med att få äta med ena handen och få kramp i andra.

Scenario tre är antagligen det intressantaste, för det är det du gör när du tröttnat på båda ovanstående varianter - du lägger dig på mage.
När du väl för in mat i munnen och försöker svälja, ja då kvävs du och dör av den där jävla sushin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0