Hultsfred '08

Nu borde jag ju göra en sån där, ni vet, summering. Utav Hultsfred 2008.
Känner att det börjar bli lite sent för det, snart är det ju dags för annat.

Men iallafall.
Sanning och Konsekvens måste vara det roligaste som finns att sysselsätta sig med i en bil påväg till Hultsfred. Hemligheter, hemligheter och hemligheter avslöjades.

Presstältet borde gå och dö som tyckte att det skulle stänga redan vi 02.00 även fast spelningar började så sent som 03.45, jag menar, vemfan tänkte där? Det är faktiskt inte så peppt att behöva gå upp tidigt för att göra gårdagens sista recensioner.

Våra hus var helt fantastiska. Fyrbäddsstugor mitt på området. Vi var instängslade mellan två campingställen och det var lite läskigt att se djuren på andra sidan gallret.
Vi var 6 pers i vårt hus. Och inte en enda snarkade. Hallelujah.
Eller så sov jag så hårt att jag inte märkte att folk snarkade?

Människorna var de finaste jag träffat. Alla var jättetrevliga och fina. Fast bara Rockfoto var fina.

Musiken var riktigt bra. Fick se det mesta jag ville se. Fick en liten tår i ögat när jag, precis innan de gick på scen, insåg att jag inte skulle få se Babyshambles. Men jag funtar lite på en resa till Storbritanninen om ett tag så jag får väl passa in det med konsert helt enkelt.
Hästpojken var det enda bandet jag hann se som jag inte hade jobb på.
Kajsa rådissade dem i sin recension och jag blev lite sur. Men jag förstår henne till fullo. Antingen gillar man eller så gör man det inte.
På tal om dissningar så blev jag ledsen då jag behövde säga att Those Dancing Days spelning var skit. För de gör så sjukt bra musik. Och de ska tydligen vara jättebra live. Men inte den här gången.
Jag skall försöka hinna se dem på free-time i Borlänge istället. För jag gillart.

Spriten var asdyr backstage så det blev Viktor och Björn som fick lida när alla snodde utav dem. Annars kan man ju DJa också. Då slipper man betala.

DJkvällen var mycket lyckad, dock gillar jag inte att det var på Paradiset, en utav serveringarna, då många underåriga drogs till vår fantastiska musik men fick stora nobben då de inte fick komma in.
Jag gissar på att jag fastnat på minst 1562343 bilder där jag ser ut som en fet kossa då silver-lamétyg inte lämpar sig till att ha på sig då man fotograferas underifrån.

Jag är även jävligt dålig på att dansa.



Och sen så tog jag världens finaste bild på Oscar, Kajsa, Max och Olle.
Oscar är lite sur för att jag tog en sådan fin bild. "en fucking skribent" as he said. Men jag är ju inte bara skribent. Jag är ju fotograf i grund och botten. That's my thingy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0