Skall jag skratta eller skall jag gråta?

Sashko T5 från Malmö i Skåne län, Idag kl 15:16   
 Du är så söt som tror att AFA och kommunister är samma sak. Nästan lika smart som alla dina vänner.


ShadowOfLucifer K16 från Kinna i Västra Götalands län, Idag kl 15:26   
 Dock inte jag som skrivit texten.
tagen från National Socialistisk Front.
Jo, samma idioti.

Sashko T5 från Malmö i Skåne län, Idag kl 15:34   
 Då är det ju ännu finare att du har en text på din sida som du inte vet vad den innebär. Fast vad kan man förvänta sig av en människa som tror sig vara bättre än alla andra bara för att hon är blond och blåögd?

ShadowOfLucifer K16 från Kinna i Västra Götalands län, Idag kl 15:37   
 Vad har jag för text som jag inte vet innebär?
Jag vet att jag är.

ShadowOfLucifer K16 från Kinna i Västra Götalands län, Idag kl 15:42   
HAHA.

Varför de vita är bättre ?
Om du kollar på afrikanernas samhälle, som dom lever osv.
Så ser du på vårat.
Dom passar inte in i våran värld ?
Detta är sverige, inte afrika.

Varför jag inte tycker om kommunister:
Deras sätt att tänka är fel tycker jag, och det finns ingenting kallat jämlikhet mellan människor, ingenting.
enbart idioti. 

Sashko T5, Idag kl 15:50   
Afrikanernas samhälle? Du menar apartheiden i Sydafrika? Eller den orättvisa vi rika skapat i Nigeria? Den fattigdom som skapats för att VI är snåla jävlar som vill ha det bästa oavsett vilket pris det kräver?
Om du föddes i ett land där 10 snubbar är asrika och 1 miljon är helt genomfattiga så skulle du hamna i samma sits, du får inte gå i skolan för att de bestämmande kräver sådana dyra summor att din familj inte skulle ha råd att ens sätta ett av sina barn i skolan. Du skulle inte kunna köpa nya kläder utan ni måste spara pengar och använda varandras. Det är inte deras fel att de är fattiga och inte lika utbildade. Det är vårat jävla fel.


"Enbart idioti"? Ingen jämlikhet? Hur kan du orka leva om du på fullt allvar tror att vissa är värda mer än andra? Ett människoliv är alltid ett människoliv. En hjärna är en hjärna. Ett ben är ett ben. Oavsett vart den kommer ifrån, vilken färg den har eller hur gammal den är.

Sashko T5, Idag kl 15:50   
 Men av ditt svar att döma så verkar du tycka att de "afrikaner" som bor i Sverige lever annorlunda de också? Jag har då inte sett några getter och hyddor inne i stan.

ShadowOfLucifer K16, Idag kl 15:51   
Nej det är inte vårat fel, dom är inte vårat problem att hjälpa.
vilka hjälper sverige ?
ingen.
tänk.

varför ska man orka leva med att tro att alla är lika värda ?

ShadowOfLucifer K16, Idag kl 15:52   
KOLLA I SVERIGE.
VAD ÄR BISKOPS GÅRDEN?
ANGERED?
TUVE?
BERGSJÖN?

Hur svenskt är det ?
HUR JÄVLA SABOTERAT ÄR INTE DET?

Sashko T5, Idag kl 16:00   
Inte vårat problem? Så vi kan säga att de är mindre värda för att vi inte orkar hjälpa våra medmänniskor?
Vi lever i EN värld. Inte olika. Vi har EN planet att försörja om. Då måste alla hjälpa varandra, lika så som bostadsföreningen på Ekebacken hjälper varandra att städa gatorna då och då. Vi lever inte ensamma.

Men lilla kära du. De har inte flyttat dit av egen fri vilja, det är så att när flyktingar kommer till ett land så försätts de i flyktingläger/hus och dessa har oturligt nog regeringen placerat på samma ställen vilket innebär att folket inte blir integrerade med varandra. Medans de är glada över att de ens lever så bryr de sig inte om vart de kommer, det där är vårat eget fel att dessa platser har blivit "annorlunda" mot resten utav staden.

Om vi vänder på det - om du var tvungen att fly Sverige och blev satt i ett läger med bara svenskar, skulleinte du stanna där då? Men om du blev satt nånannanstans så hade du inte brytt dig på samma sätt utan blivit en del utav landet.

ShadowOfLucifer K16, Idag kl 16:03   
DOM ÄR INTE VÅRA MEDMÄNNISKOR!
Spelar ingen roll ?
Det utanför sveriges gränser är inte vårat problem.

Jo det har dom, svenskarna har inte tvingat hit dom.

jag hade inte lämnat mitt fosterland för någonting.

Sashko T5, Idag kl 16:08   
Inte våra medmänniskor? Skull du kunna utveckla den tanken vidare?
Det utanför Sveriges gränser är inte vårt problem? Vet du hur jävla litet Sverige är? Vet du vilka problem vi står inför? Menar du att om Sverige skulle översvämmas och miljoner skulle dö så skall alltså resten utav världen bara stå och se på?

Nej, vi har inte tvingat hit dem, deras eget land har tvingat hit dem. Att ständigt leva i skräck för att bombas eller skjutas gör att de flesta familjer måste fly någon annanstans. Det handlar inte om egen fri vilja, det handlar om överlevnad. Men det kan inte en svensk liten jävel förstå eftersom Sverige har vart så tryggt så länge att ingen vet hur det är.

Fast nu pratar vi inte afrikaner, utan asiater, fast det spelar väl ingen roll för din del kan jag tänka mig. Som de flesta nazister. De bara buntar ihop och låtsas att de vet saker fast det är bara toppen på isberget som de sett på långt håll. 
 


Efter detta meddelande fick jag inte fler svar. Puttefnasket vågade inte mer. Men är man fjortis och väldigt osäker på sig själv så passar nog den "coola" nazist-attityden jävligt bra. En identitet. En jävligt dum en. Det var synd att han inte svarade, jag var vid denna tid väldigt arg och tänkte dra in det tunga artelleriet för att se vad han sa. Men man ska väl inte gå för långt in i saker som man inte vet nått om... Det insåg han iallafall...
Och varför är alla dessa "coola nazister" totala dyslektiker med lika mycket språkkunskap som ett 10-årigt barn?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0