And you will see that I'm on to you, Monaco

Idag har varit en sådan där dag som man bara vill skall ta slut. Ni vet när man egentligen bara vill gå och lägga sig och dö istället för att arbeta ett uns mer.
Det hela startade med att jag vaknade försent vilket innebar snabbtvätt utav håret och knut i nacken istället för något avancerat, denna frisyr tillsammans med min kära skjorta som alla får för sig att det är some kind of barndopskjorta, ett svart sidenband och utanpå det hela en svart liten kofta så var jag som tagen ur ett katolskt kloster. Om man nu då räknar bort 10cms-klacken och latexbyxorna.
Mitt i allt så hade jag molande kramper i magen och bröstet som jag bara väntade på skulle blomma ut och få mig sängliggande, dock ansåg jag att jag skulle åka till skolan ändå, om jag blev halvdöd så skulle jag ju iallafall kunna lägga mig på bussen hem som i princip går från skolans dörr till min.

  • Anyway, fick skjuts till skolan där vi...inte gjorde ett skit på fotolektionen.
    Yes, jätteroligt att sitta och vänta, som om vi behöver mer rast?

  • Sen blev det mulitmedia och vi skrev prov, det var visserligen bara 14 små frågor men det tog en halvtimma och jag skrev runt 3 datorskrivna A4, även om jag inte har fått tillbaka svaren så vet jag att jag hade alla rätt och det känns tryggt. (Dock tror inte min lärare på att det finns en chans i helvete att jag har kunnat svara rätt på alla frågor så snabbt men haha on you.)
    Eftersom vi bara hade provet idag så blev det rast igen, denna gången på 2½ timmar, we were so happy.
  • Och så kultur och idéhistoria, vi såg på Hrafninn flýgur igen men denna gången var vi lite seriösare, även om det inte var långt till asgarven. Jag ser faktiskt fram emot att få skriva en analys av filmen.
    Sen....rast igen såklart!
  • Nu foto igen fast med annan lärare och annan klass, vi jobbade med blixtstudsningar och fylleskärpa. Jag kände mig som en katt bland hermelinerna eftersom dessa människor skall vara högre utbildade än mig men verkade vara helt lost och jag fick hjälpa dem istället. Dock gillar jag dem inte så mycket, tänk dryga postfjortisar som är lika intressanta som ett vitt papper. Men skitsamma, kursen handlar om förhållandet mellan mig och mina bilder.

Dessutom märkte jag snabbt vilka som haft denna läraren innan och de som haft min vanliga lärare Börje för det är så att denna läraren jag har nu i denna kursen är mer teknisk och klar med hur saker skall göras vilket ofta kan leda till stelhet och ren tråkighet i bilder, detta pratade jag om med Börje och han sa att han ser allting utifrån att hur du skapar en bild spelar ingen roll, bara du vet hur du framställer den. Konsten är det viktiga och man får aldrig låta tekniken ta över, vilket även jag står för.
Kommer bli mycket intressant att ha dessa kurser och lärare parallellt.
Dessutom är de båda två helt lyriska över att jag skall jobba för Emma Svensson i vår, tjoho.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0