Lite info :P

Har man tråkigt så får man underhålla sig själv!


Bil:
Har ingen men någon gång där i framtiden så satsar jag på att ha en äkta röd Ferrari.

Väska: Massa olika? Nejmen trotjänaren är väl min svarta The Ark-väska....fast min lilagröna storblommiga är riktigt snygg också =) 

Skor: Converse, converse och converse.

Boots: Svarta skinnstövlar som är högklackade, ganska "avskalade" och rena, inte alls mycket detajer.

Jacka: MASSA olika? Typ min gröna arméjacka, min blåa marinsoldatsjacka, min blåvita kaptensjacka, min begia med 534334 knappar, min svarta i fuskpäls....och några till ^^

Kappa: Är inte så mycket för kappor då jag inte är alltför lång, men jag är ganska kär i en just nu, den har stooora knappar, är brun och har gräddvita "kanter". Kärlek.

Jeans: Cheap Monday är min kärlek!

Klänning: JAAA!! Jag har korta, jag har långa, jag har prickiga, randiga, psykadeliska, blommiga och massa mer, jag älskar klänningar!

Kjol: Nejnejnejnej! Hemskt. För det mesta iallafall.

Överdel: "Klänningsöverdelen"? Nejmen...jag har ofta långa tröjor och tajts under också. En och annan t-shirt glider på ibland också.

Accessoar: Mitt svarta pärlhalsband och mitt svarta vintageskärp <3 Jag har inte många skärp men just det älskar jag till tusen och använder till sisådär allt :P

Smycke: Halsband helt klart. 

Parfym: Chanel no.5 som farmor köper till mig :P nejmen...det mesta som funkar...och när jag är lat så ingenting :P Men det finns en Gauntier som jag vill ha, den luktar lite "körsbärigt"

Hårprodukt: Wella Rock'n'Hold

Ansiktsvård: Usch då, det varierar eftorsom jag aldrig hittar nått som funkar bra.

Lotion: CCS alla produkter eftersom morfar får gigantiskt mycket gratis då han känner snubbarna som äger det :P

Smink: Folk brukar prata om vardagssmink och festsmink. Jag har inget av dem, jag sminkar mig som om det var min sista dag i livet varje dag. Mascara, kajal, ögonskugga, rouge, puder, läppstift, ja hela kitet ^^ Och ja, mycket pengar blir det. Men tyvärr är min hy lite fet så det stör sig en massa med kajalen och jag blir sotig under ögonen :/

Duschcreme: Typ....Palmolive

Shampoo: Faktiskt en riktigt bra, jag fick utav min kära morbrors tjejs mamma som är frisör, det heter "Tinta" och är det alla frisörer oftast använder när de tvättar ditt hår på salong.

Peeling: Jag kör på en peelinghandske istället.

Nagellack: Jag gillar nästan bara svart när det gäller naglar då det blir så...ja jag vet inte, men det är inte särskilt snyggt med färgade naglar av nån anledning. Men svart är kärlek :P

Tandkräm: Aquafresh, någon skum förpackning som verkar ganska ny på marknaden :P Man trycker på den så kommer det ut som i en gräddtub.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0