Rebelliska och annorlunda

Självmord påväg.
Sluta läsa om du inte klarar det här. Sluta läsa om du är de där jag antagligen kommer skriva om. Det här är ju skrivet på en PC så du orkar väl inte läsa mina ord.

Ni vet den där datorn Mac och hans fiende PC?
PC  är stor och stark och det som finns till för folket, PC lite tjock och girig dessutom, han vill att alla skall vara hos honom och dissa Mac totalt. Men PC tillhandahåller riktigt bra varor som fungerar utmärkt så folket har lite överseende med hans girighet.
Förutom Mac och hans anhängare då.
Även Mac fixar fram bra varor, dock är de likt den gamla stasiverksamheten stenhårt anknutna till Mac och bara Mac. Inget annat.
Mac är en tunn kille med stora glasögon, han har cardigan och Cheap Monday-jeans och tycker att den senaste franska akten är det bästa som nånsin skapats.
Han är lite mer kulturell och fancy, han letar upp sitt folk genom att anknyta till deras unikhet och berätta för dem att de kan göra kärlek tillsammans.
PC-folket är som folk är mest medans Mac-folket är de som tror att de är bättre än alla andra.
Visst, många snubbar och brudar inom Macens upptagningsomfång är bättre än alla de andra, de är ofta framgångsrika och välutbildade. Men inte alla. Men för guds skull, de är ju unika. Alltid unika.
Unika.

Men ändå är de på stenåldernsnivå.
Riktiga jävla töntar som måste hävda att de som använder PC är dumma i huvudet och "om du nånsin provar en Mac så kommer du aldrig gå tillbaka till PC".

Kommentarer
Postat av: Emma

Exakt så är det på min skola också. Min lärare förespråkade Macarna nått extremt när vi guidade niorna och sa att om man hade börjat med Mac så vill man aldrig nånsin mer gå tillbaka till PC. I say, skit i märket och använd daorerna efter behov!

2007-12-18 @ 20:40:03
URL: http://foolemma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men det är sant. Macar är bäst i världen. Själv har jag dock en PC^^^^^^

2007-12-22 @ 20:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0