Staden Göteborg.

Idag så har det vart en riktigt mysig dag. Imorse vaknade jag upp och kände mig faktiskt frisk för första gången på ett tag.
Sen kom jag på att jag ska ju nu då till Mattias den 11 Mars på hans födelsedagsfest så jag måste ju köpa något. Vad köper man till sitt ex?
Jag ringde Marcus och fick med mig honom till stan, jag kom på vad jag kunde köpa och sen var det problemet löst :)

Men sen då, Jag+Marcus+Hitta café=Mycket motion jaja, vi gick omkring och tillslut hittade vi ett där vi kunde fika och ta det lungt :P Condeco tror jag att det hette :)
Som jag sa till honom: Jag är en mycket jobbig människa att vara i stan med, jag springer omkring tills jag verkligen är säker på vad jag vill ha.
Alltså, vill du träna, åk till stan med mig!

Staffan Hellstrand (whoever he is) hade signering i Nordstan idag.

Hockeyfinal imon då på storbild i kyrkan! Tur att Linda ringde Marcus annars hade vi missat det och suttit hemma :P

Och Marcus - Bli inte så förvånad så fort :P

Oh.

Oh.

I was born to start a revolution
it would be my contribution
to a worldwide resurrection
I was born to start a million fires
the joy of mens´ desires
was laid in my hand...


Vi vet ;P

Vi vet ;P

Jaja, Marcus vi vet att du är feminim...


Nej då, det här är bara början på allt kul vi hade i bussresan upp :P


Bydalen

Linda.Jag.Åsa.Backen.

Jaja, här kommer en ny sammanfattning om Bydalen, visserligen inte alls i närheten lika lång som den andra men det är som det är.

Det hela började på lördagen då vi åkte med bussen klockan 7 på morgonen och när Marcus kommer på bussen kommer han på alla de tusentals saker han glömt hemma :P Men han överlevde som tur var utan dem :P Bussresan gick riktigt smidigt (12 timmar) och vi stannade i Filipsstad på en mack, där köpte vi lite fika och sånt, för mig blev det en korv och en liten chokladbit, hade ju saker med mig hemifrån.
Men det bästa var ändå Filipsstadstidningens löpsedel (bild kommer senare)
”Politiker tar strid mot OLWs jättepåse. Kerstin kan höra kantareller sjunga.”
Stooor stad med mycket nyheter!

När vi äntligen kom från till Arvesunds bygdegård så sa jag till Åsa att vi skulle ligga längst ut mot väggen på scenen (tjejerna på scenen, killarna på golvet. ca 8 tjejer och 30 killar)
Men hon ville inte det, jag höll fast vid vad jag sa eftersom Marcus skulle ju ligga nedanför, hon fattade inte detta men tillslut vann jag.
Hallå?! Borde inte hon vilja ligga nära Marcus? Det är ju hennes pojkvän!
Hon kan inte vart så dum att hon inte fattade.

Första dan i backen började med att jag fick byta pjäxor, de jag hyrt först höll på att mörda mina fötter :P
Sen bar det iväg, jag insåg snabbt att jag inte klarade det här med slalom så bra… HobbE tog mig till barnbacken och så tränade jag där ett tag sen så gick det riktigt bra :D
Sen åkte jag på för fullt i de vanliga backarna och allt var perfekt.
Tills jag skulle åka med Marcus, Åsa och Daniel, för det första så fastnade jag i ankarliften och släpades med en bit sen så helt plötsligt kom panikångesten igen så jag sa till de andra att de kunde åka, de verkade inte förstå vad jag menade men när jag tittade länge på Marcus förstod han, han är den enda som vet hur det egentligen står till och de åkte iväg.
Jag satt där ett bra tag sen började jag gå ner för backen bredvid (Bäckenravinen heter den) och jag fattar inte att folk åker ner för den backen frivilligt!! Mitt i skogen och hemsk som F-N! När jag äntligen kom ner (det tog ett bra tag att gå) så skyndade sig alla för att säga till Marcus, han hade tydligen fått för sig att han skulle upp med skoter och hämta mig.
Jag är inte så handikappad. :P

Daniel + Granar = Dålig idé
Det är nått jag fått lära mig under veckan, så många träd han kört in i oc så många han fått mellan benen!!

Hele veckan har varit skitkul, blev sjuk det två sista dagarna så jag inte kunde vara med i backen men det är ju inte det som är det viktigaste ändå…

När vi åkte hem på fredag-lördag natt/förmiddag så satt jag länge och tänkte tillbaka på allt roligt under veckan men det var en sak som bekymrade mig, jag kanske överdriver och så, ser för mycket eller nått men…
Alltså, han är en prydnad, det är vad han är. En mycket vacker och fantastisk prydnad, men det är inte mycket mer han verkar vara. Nån att hålla i handen, nån att visa upp för alla andra. En pojkvän för omvärlden.
Kan han inte förstå? Kan inte hon förstå innan han förstår? Hon måste göra det! Så hon kan fixa det hela, så allt blir bra. Jag kan inte lösa allting.

Åhh, jag blev faktiskt för första gången arg på Åsa på hemresan, vi åkte vid 2 på natten och alla somnade direkt men Marcus skulle hålla sig vaken till vi kom ut på Inlandsbanan där det var bättre och lugnare väg så han kunde lägga sig på bussgolvet.
Jag vaknade upp vid 3 och såg helt plötsligt att han var borta, jag tittade ner på golvet och såg att han låg där, han hade endast jackan som överdrag (nästan ingen hade täcke/sovsäck med sig i bussen men eftersom jag var sjuk hade jag både täcke och filt) jag såg att han frös så jag krånglade av mig filten och la den om honom så han kunde sova gott.
Jag somnade om igen och vaknade väl en 1½ timma senare igen av min hosta och när jag skulle ha tag i min vattenflaska så såg jag att filten var borta, Åsa hade tagit den! Först tänkte jag ”jaha, han har gett den till henne, det var väl snällt”
Men sen när Marcus vaknade och satte sig bredvid mig (Åsa låg på deras säte och sov) så frågade jag om det ändå inte var så kallt.
Han ”Jovisst var det kallt, var det du som la filten över mig? Tack så mycket :)”
Jag ”Ja, det var jag, men du gav den till Åsa sen?”
Han ”Nej”
Jag ”Tog hon den?!”

Då blev jag sur, det är skitkallt därnere på golvet och jättevarmt på sätena.


NEJ!

Jag hatar den här jävla bloggen! Har srivit i en timma om allt som hänt i Bydalen och sen så gick jag ner för att ta tabletter och nu har skiten strejkat och loggat ut sig själv! FAN!

Hård dag. Packat.

Idag så har det varit en hemskt hård dag i skolan!

7.20 - Jag kommer till skolan och går och sätter mig och käkar frukost med Naturgänget, de har ett prov på en sak jag gjorde förra året och jag får huvudvärk av att bara tänka på det. Tur att vi har det enklare!
8.00 - Matteläraren är sjuk, musikläraren vikarierar för henne. Vi gör inte ett skit.
9.20 - Vi har fördjupning (Arbetspass där vi får göra det vi behöver.) Jag målar en teckning på ett papper som jag slänger.
10.30 - Mat, vi får chokladpudding till efterrätt.
11.00 - Idrott, Pontus och Robins lektion regerar, skitkul!
12.25 - Engelska är inställd för läraren är också sjuk.
12.25 - Jag går till Marcus och muppar med honom ett tag, sen går vi till hans idrottslektion (och han har ju självklart glömt kläderna) så vi sitter på läktaren och har kul åt alla. (G:s fiiiina lånade t-shirt....)

Hård dag. Eller hur?
Men det är så det ska vara när det är dags för lov :P

Ranne tycker att jag är kort. Och att jag är kär i Daniel Färdig, iallafall enligt honom så är jag och han perfekta för varandra. Inte tycker jag.

Och idag så har jag lämnat in all packning.... om ca 9 timmar åker vi!!
Ska ju då till Bydalen utanför Östersund,det ska bli så himla kul!!!
Haha, när vi satt och fikade för en stund sen så låg Åsa över Linda, mig och Marcus, hon hade huvudet i Lindas knä, så kommer Åsas mamma och pratar med Marcus och så säger han "Jamen hon har ju huvudet åt fel håll..."
Går att misstolkas ja. Hon vill inte ha huvudet i ditt skrev tyvärr gubben...även om det då inte alls var vad han menade, men det tar nog lång tid till han ser Åsas mamma i ögonen igen :P

Nicklas Sjögren säger att "hela släkten Runesson är konstiga, du med Sandra, du är ju en del av familjen Runesson. Marcus är Fröken Runesson (lång historia om hur det namnet kom till :P) och du är ju Herr Runesson!"
Jättekul. Inte.

Och den här:
Jag: Jag får en så här skum känsla när jag vet att Marcus inte är vaken på morgonen och så.
Nicklas: Men det är ju inte så svårt! Det är ju bara för dig att vända dig om "Nehej ne, han var inte vaken" där ni ligger i er dubbelsäng...

Jag får panik på den mannen alltså! Han är....suck :P


Så hejdå allihopa, kommer tillbaka nästa lördag igen :)
Kramar!





Riktigt kul måndag faktiskt!

Vad har jag gjort idag?
Först drog jag mig till skolan och överlevde ett tag, sen kom änglarna och räddade tillvaron i Hälsa, hade även teknik idag, lödade så braaa...ehm...
Vi får se om den där "Vänta-Kom in"-anläggningen blir nått bra... :P
Sen så gick jag bort till Marcus och hans underbara klasskompisar *hosthost*
Det resulterade i:
* Ett långt telefonsamtal med Åsa där Färdig mest kallade henne för "åsnan"
* Ett äpple i huvudet av Färdig
* Mosad fot av Alexander
* Många fina South Park-bilder
* Väldigt många röda streck på armarna och i ansiktet
* "Någon" nöp mig i låret *hosthost* Färdig!!
* Marcus fotade mig för fullt
* Fotboll med apelsinen med Jonathan (Jag fick skäll av lärarna även om det var hans egna apelsin)

Detta var under ca en halvtimma.
Helt normalt.


Sen åkte jag in till stan för att möta Angelica, vi var på McDonald´s (jag vet....nyttigt värre...) och runt här och var, fick köpt ett par handskar till skidresan som jag ska iväg på under sportlovet :)
Ett par GoreTex, fick dom för 299kr när dom kostade 899kr från början :) Bra rea :P
Och herregud vad hon sjunger fint! Hon hade ju sångträning nere på Operan och jag var med...f-n vad bra hon är!!

Jaja, nu ska jag sova faktiskt... Godnatt allihopa :)

Suck :(

VILL KUNNA HJÄLPA HENNE! FÅR PANIK!

Jag har tråkigt.

Jag har tråkigt.

Jag har verkligen så tråkigt! Vill hitta på något nu...
Funderar på det mesta....men vill inte göra nått, vill sova bara tror jag.


Jag har iallafall suttit och pulat på lite dikter idag, funderar på att lägga upp någon här? Vågar jag, är dom tillräckligt bra?
Ähh, skit samma, här kommer en:


Marcus, min vän, du är min bästa vän
Marcus du har en plats hos mig som ingen kan ta ifrån dig
Marcus du är något som är sänt från ovan
Marcus att jag har dig hos mig är det finaste som finns
Marcus om inte du inte funnits här hos mig
Så hade nog inte jag funnits idag
Marcus du har något speciellt jag inte kan sätta fingret på
Det bara finns där
Ibland kan du få mig att gråta
Ibland kan du få mig att gapskratta
Jag vill bara säga att du finns i mitt hjärta och
Tack för att du finns




Lördag.

Juppjupp, nu vart man vaken igen då :P
Igår så var jag först iväh till Hjällsnäshallen där Lekstorp höll en stor pingisturnering, jag var där mest för att hälsa på lilla Marcus och annat kul folk... Efter ett (långt) tag så kom Åsa dit och vi hade kul :) Sen gick vi till pizzerian, Marcus skulle käka middag och vi kunde ju inte låte honom göra det själv :P fast både jag och Åsa blev hungriga så vi beställde in en pizza till oss två :D
Sen gick vi då hem tillmig och hämtade mina saker så åkte vi ut till Carro i Stenared :) Så himla kul var det! Och hon passade jättebra i de tröjor vi köpte åt henne!
Vid halv 1 så tog jag bussen hem och då somnade jag väl ganska snabbt när jag kom hem....eller, jag hann iallafall ta en kopp varm choklad innan jag somnade.

Och idag så vaknade jag jättetidigt av att pappa plockade ur diskmaskinen :/ Men jag somnade som tur var om men vaknade då inte förrens vid 1 :P
Bytte om snabbt och gick sen ut i det härliga vädret, tog en tur om Hjällsnäshallen men inga kul var där, antingen spelade dom eller så var dom tråkiga :P Så jag gick på en promenad istället, har precis nu kommit hem och funderar på att åka in till stan eller nått :)

Lilla jag

Lilla jag

Sådär, nu har jag kommit hem igen från stan, Åsa och jag hittade en jättefin present till Carro även om jag forfarande tycker att Marcus ska ha det istället :P

Åhh, hur lyckas jag? Det var skitpinsamt när han läste vad som stod på min hand ju....
Nu fattar ni inte direkt men det stod: "Utan Marcus skulle jag inte överleva"
Och så läser den muppen det :P Jaja, han visste ju redan om det men ändå, att stå där mitt i affären :P

Haha denna fina konversationnen:
Åsa: Jomen du vet, du och jag kommer ha en 2x2.10 m stor säng i Bydalen
Jag: Nej, Linda ska också vara med, men det är ingen fara, jag menar vi låg ju 4 på den. (Jag, Åsa, Marcus och Daniel)
Marcus: Jo men då låg man ju typ på varandra.
Jag: JO JUST DET! (säger jag och tittar på Marcus)
(Marcus skäms.)

För er som inte fattar...ni borde inte det heller :P Men vi kan väl säga att Marcus gjorde lite roliga saker den natten när han sov ;P

Bydalen 7 dar kvar!!! Vi kommer ha så kul!!!

Stan.

Ska till Göteborg nu med sötnosarna Åsa och Marcus :)
Rekord för mig, duschade, bytte om och sminkade mig på en halvtimma :P

Trött.

Jaha ja. Jo jag är fortfarande sjuk, skulle ju vart med Tessan, Linda, Lisa och Millan idag på Capri men nejnej, så blir det inte.
Mamma är ju sådär jobbig att om jag är hemma från skolan så ska jag ingenstans senare heller... fast jag förstår henne ändå. Men imorgon ska jag iallafall hem till Carro på kvällen, hon fyller år idag! (Är jag 90% säker på)
Men vad ska jag köpa till henne då? Det är omöjligt att komma å nått bra ju... Nej jag får dra med Åsa till Sorbet inne i Göteborg :P Där finns det säkert nått kul!

Nej, nu ska jag gå och duscha (intresseklubben antecknar).

Sagor för barnen som är som du
(om en tunnel i ljusets slut)
Jag är din vän och vi lär oss av varann
(det är ett av skälen)
Ge dom ett finger och värm min hand
(i ett iskallt IKEA-land)





Vi på isen

Vi på isen
Jag vet riktigt suddig bild...
Alex, Daniel, jag, Åsa, Marcus, Carro och Jocke


Vill inte vara sjuk! Det är riktigt jobbigt...menmen har datan iallafall :P
Åkte skridskor igår med en massa kära vänner, tyvärr var inte banan särskilt blank men det gick bra ändå :) Fast tyvärr så råkade jag bli tacklad av en hockyspelare (tänk fotbollsglidtackling på is...) han trodde att jag kunde vika undan men jag hann inte... Han blev helt "Åh, hur gick det?! Är du okey?" Då sa jag bara "Nejnej, det är ingen fara, helt okey, Marcus kan du hjälpa mig upp?" Sen när vi började åka igen så sa jag snabbt till Marcus: "Du, vi åker snabbt till bänken nu, mitt ben håller på att dö!" Hihi :P

Och Åsa-gumman! Det gick iallafall bra för dej lilla Bambi :P

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0