School's back

Sådär, nu vart första dagen på terminen avklarad.
Dagen startade rätt bra, vi dök upp i datorsalen och väntade men ingen lärare kom så vi gick och käkade frukost istället. Efter detta gick vi tillbaka och hade grafisk kommunikation och då fick vi i uppgift att designa töntiga hit-går-du-skyltar, enkelt men tråkigt.
Sen gällde det bara att plugga ännu mer art noueveau och renskriva mitt manus inför imorgon, tjoho. Jag är fortfarande inte klar och jag kommer ej heller att bli det, jag kommer bara köra på som vanligt och hoppas på det bästa.



För övrigt så blev min uppsats om vänskap väldigt... omänsklig och utan värme.

"... om den ena parten ger i mängder och verkligen vill ha den andre som vän medens den andra endast suger ur energi och ingorerar den första parten så skadas sakta men säkert den första partens självkänsla, självständighet och egna person. Detta kan även ske om klyftan mellan den dominanta och den undergivna är för stor eller om den undergivna ger upp hela sin egna person för att istället uppfylla allt det den dominanta vill alt. försöka vara som den dominanta..."

"... termen "vänskap" håller på att luckras upp, det är inte längre säkert vad som är en vän eller inte, du måste kanske inte veta efternamnet på dina vänner, du måste kanske inte veta vart din vän bor, du måste kanske inte ha någons telefonnummer längre för att få kalla någon din vän. Även om det utåt sett blir bättre och bättre så är det inte alls säkert att vi går åt rätt håll när det gäller vår psykiska hälsa..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0