Idag var jag lustig. Fula miner is the shit.

49935-204
T-shirt - Primark, Oxford Street
Klänning - Köpt utav en gullig gubbe i Camden, London (Den har en brun knapp längst ner på varje axelband men det syns inte)
Tights - Primark, Oxford Street
Smycken - Vintage
Skor - Primark, Oxford Street
Solglasögon - Gamla kära H&M förra året

Jag måste påpeka att
1. Jag är helt nyvaken och alldeles mosig
2. Min syster tog kortet och gjorde inställningarna vilket betyder störd färgsättning.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Skitsnygga skor Sandra, verkligen!
När jag läser förra inlägget är jag så avundsjuk på er som bor i en så stor stad, liksom hur mycket finns det att hitta i u-a? här snackar vi "hej jag har köpt min tunkia + leggings på Gina och jag har exakt samma om alla andra i mitt gäng fast i annan färg, ascoolt!"
nej, inte speciellt kul. sedan förstår jag om du tänker; "va, gbg, stort?" men man söker sig ju alltid till ngt större och bättre :) ha det bra!

2007-06-25 @ 20:49:29
URL: http://lajsalarsson.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jag handlar aldrig i Göteborg allvarligt talat. På HM nån gång ibland. Annars är det second hand i Malmö som gäller. Och en jäääääävla massa letande på skumma småaffärer eller typ Lindex (jag hatar de där "modeintresserade" som säger "men asså, har du handlat dina kläder på lindex? vafan, det är ju inget coolt märke" NÄHÄ? Och? En snygg och riktig tröjja på lindex för 99kr är långt bättre än tråkiga märkeskläder utan någon som helst historia och som dessutom är helt fel.)
Sen så är det Topshop, Monki och Weekday som är mitt stora hjärta.
Och Asos! Postorder från England med underbara kläder <3
Ett hett tips är att dra till London via bussresa ;)
Det kostar 850kr för resa tur&retur + boende 3 nätter + frukost. De pengarna tjänar man lätt in efter två plagg i den staden.

2007-06-25 @ 21:21:59
URL: http://vendelay.webblogg.se
Postat av: Sandra

Ett hett tips är att dra till London via bussresa ;)
Det kostar 850kr för resa tur&retur + boende 3 nätter + frukost. De pengarna tjänar man lätt in efter två plagg i den staden.

2007-06-25 @ 21:22:47
URL: http://vendelay.webblogg.se
Postat av: Lisa

Nej jag förstår att du nästan aldrig shoppar i Göteborg, men för mig känns det jättestort och ett megautbud när jag kommer dit, i jämfört med lilla Uddevalla ;) haha. Sammanträffande, jag och syrran satt förut och snackade om att det faktiskt finns rätt snygga, och bra plagg på Lindex nu, har det funnits det förr? Kanske bara jag som inbillat mig är Lindex är en tant-affär.. Nej men ärligt så provade jag en massa när jag var där häromdagen.
London verkar nice, ska kanske dit med Fredrik nästa sommar. Han hatar verkligen att gå i affärer, men han kanske kommer tycka det är kul där han med ;P Asså det där lät billigt, ingår hotell och kittet?

2007-06-25 @ 23:39:01
URL: http://lajsalarsson.blogspot.com
Postat av: Sofie

haha, du matchar dörrkarmen ;)

2007-06-26 @ 01:55:11
URL: http://ricochet.blogg.se
Postat av: Sandra

Japp, allt ingår :) Fast det där är sista minutenpriset (eller ja..köpa två veckor innan-priset), vi köpte ju dock väldigt tidigt vilket innebar en kostnad på typ 1500 :)
Förut så har Lindex inte vart en bra affär alls, det har vart skumma modeller och tråkiga mönster och tyg. Men nu så verkar de fatta vinken :P
Sofie - Haha, jag såg det jag också, det ser helt weird ut XD

2007-06-26 @ 12:29:57
URL: http://vendelay.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0