Fuskarna

Igår när jag och la mig så kom jag på en sak "nu är det ju exakt en vecka sen jag kom på att jag skulle till Norge" och då insåg jag plötsligt hur....snabbt allting hände XD
Allting var verkligen pangpangpang!
Men jag ångrar inte en sekund, Norge var både skumt och underbart =) Men gud vad dyrt det var i Olso ^^ DIT skall jag iallafall aldrig mer.
Det kändes ju lite som Estland när vi först kom dit.... detta är då väldigt roligt för folk som vet om att jag natten innan drömt mardrömmar om just Estland, flygande bussar, ihoknölade sockar, blåbärssaft och The Ark.

Åh, jag och Robin ska göra personporträtt av varandra och så ville läraren att vi skulle "ta fram det NI vill skriva om er kompis" och så då började jag skissa på en intervjuv och musiknörd som jag är så blev det ju ganska nischat.
"Så, vad gillar du för slags musikstil då?"
"Ja...jag gillar det mesta"
"Jaha, finns det något speciellt? Nått band som du lyssnar mer på?"
"Nej...radio typ"
"HJÄLP!"
Sen dog mina idéer :P Jag får väl komma på något annat tillslut. Han har dansat men spelar nu fotboll, undrar om jag ska sätta igång min vanliga del av hjärnan och göra en utforskning av hans liv om varför?

Idag hade vi ett organiserat system för typ hela klassen för att fuska på Artlära-"provet".
På fullt allvar.
Vi var som treåringar, man KAN inte lära sig hur Alens bark ser ut i jämförelse med Askens. Ingen bryr sig och ingen har nytta av det. Skulle jag mot all förmodran någongång i mitt liv undra, jag då finns det något som heter Floror.
Men iallafall, det gick ut på att man skulle skriva med stora mellanrum och att om t.ex läraren visade ett lindblad, ja då skulle den vi bestämt (och den som med 100% säkerhet kunde just det) hosta och så vidare, blir fint när antagligen vi har fel på något och ALLA har det XD
Som sagt, artlära när det gäller träd är onödigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0