Klagmoster no. 1

Okey, jag insåg precis att jag klagar på ganska mycket. Eller....jag visar vad jag tänker om saker lite mer än nödvändigt. Det är mer sant eftersom jag inte är en klagande människa egentligen, det blir bara så när jag är ensam ibland. Så nu hädanefter ska jag försöka hålla alla idiotsaker för mig själv. Det är ju ändå inte intressant. Men ibland så måste man bara :P Som när man bara inte står ut med vissa saker. *hosthost*
Dock hoppas jag att ingen tar illa upp eller blir deppad då jag blir sur på saker såson mitt förra inlägg.

För övrigt så kunde jag inte gå till skolan idag. Hade magkramp inatt så det gick inte att sova. Det håller på att bli bättre nu.
Inatt var iallafall ännu ett bevis på att det antagligen är psykiskt, det var nämligen så att jag vaknade upp ur en mardröm och fick efter ca 5 minuter sådär ont.
Mardrömmen var hemsk, riktigt hemsk.... Den var så verklig :S Den innebefattade mina två bästa vänner, massa död och så jag som nån slags hemsk budbärare som fick berätta allt för alla andra. Låter kanske inte så hemskt egentligen, jag vet.
Jag drömmer ofta verkliga drömmar men den här var annorlunda, det kändes liksom i hela kroppen hur allt hände, men jag var helt förlamad att göra något åt det.

Kommentarer
Postat av: Emma/Releasethebats

Awww. kom nu in på msn och berätta om din hemska dröm för mamma *klappa på^*

2006-11-07 @ 17:42:21
URL: http://releasethebats.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0