Lovet såhär i efterhand

Japp, då var lovet slut då. Nu när jag tänker på det så var det ett underbart lov, visst det började lite deg men sen så blev det skitkul :) Har varit i Uddevalla en del och träffat alla älskningar igen :)
Här kommer en kort resumé av mitt fina och vackra påsklov:

Måndag: Jag gjorde inte ett skit. Gick väl upp vid 13-14 nångång :P Degade bara hemma och skrev vidare på min ekonomiupssats =) Perfekt början på ett lov!
Tisdag: Jag var inne i Lerum och myste på Capri med tjejerna (och Daniel) hehe, Daniel är Tessans pojkvän från Uppsala och dom fick lite smått damp på mig, det tog mig 10 minuter med honom för att jag skulle få Uppsala/Stockholms-dialekt.... Han hade iallafall mycket mer dialekt än Sara och Hanna från Uppsala! Efter myset där så åkte vi hem till Hanna (in the middle of nowhere) och så kom det lite mer folk så såg vi på film hela natten :)
Onsdag: Jag springer upp på morgonen hemma hos Hanna, har glömt av tiden! Får skjuts av hennes mamma in till stationen så jag kunde hinna med tåget in till Centralen i Gbg. När jag väl är där så fick jag vänta ett bra tag, bussen till Uddevalla skulle tydligen gå senare än vad jag trodde... Så jag köpte Lisebergskort till mig själv (haha, köpte till Ylva och Roofie före mig själv) Sen så åkte jag upp till den vackra staden Uddevalla :) Gymmade med Viktor och hans kompisar, sen så var vi med Mattias ett tag.(hmm...det har jag nog skrivit om innan?)
Torsdag: Åkte hem tillslut och köpte mig lite kläder inne i Gbg...eller...mamma köpte mig lite kläder :P
Fredag: Ännu en slappedag, städade för fullt, mitt rum är ett living hell som mamma säger (i smyg håller jag med men det får inte hon veta)
Lördag: Jag kan faktiskt inte komma ihåg vad jag gjorde....Åt påskmiddag med släkten...satt i telefon med Angelica och Mattias i nåra timmar på kvällen också.
Söndag: Jag åker upp till Uddevalla ännu en gång, denna gången sover jag hos Angelica istället. Vi drar först och solar lite (onödigt. jag får f-n ingen färg ändå. jag behöver i princip BO i ett solarium dygnet runt för att få färg) Men Angelica fick lite färg, och så brände hon sig - på rumpan! Senare så åkte vi till Viktor (Mattias kom och hämtade oss så vi kunde åka) men jag tyckte inte det var en vidare bra idé men vaför ska jag inte gå in på. (han hade ju ändå sagt till....)
Vi blev lite moppejagade också. Nåra killar som tydligen tyckte om oss/hatade Mattias :P Angelica blev liiite förtjust i dem.
På kvällen kom Viktor och Emma över till Mattias också
Ice Age 2 äger! Iallafall början :P Hehe Jag+Angelica+Kamera=Faaarligt.
Måndag: Så åkte jag då hem till Gråbo igen efter många om och men :P Muffins 4 life iallafall.

Det där var mitt påsklov 2006.
Åhh vad underbart!


Kommentarer
Postat av: Sara

Hur låter Uppsala-dialekt? Vi har ju ingen dialekt! skittråkigt men sant.. därför brukar jag haka upp mig på dalmål i brist på annat.. men de är kul det men.

2006-04-19 @ 20:48:14
URL: http://pieceofpoetry.webblogg.se
Postat av: Sandra

Sara - Det är ju det jag menar! Ni låter helt normala, men vissa uppsalabor låter precis som stockholmare och så var det han...han lät...jag kunde iallafall placera honom i uppsala men ändå :P Så himla skumt verkade det!

2006-04-20 @ 16:38:54
URL: http://vendelay.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0